Helgen

Hejhej dagbok! Just nu ligger jag utslagen i soffan, blev väll sådär mycket sömn i natt så blir väll till att sova snart. I fredags tog jag en lugn hemmakväll, såg kult rullen ghostbusters haha. Igår vaknade jag helt galet tidigt för att vara lördag. Var up and going innan 8. Så det blev hemma spa, morgon promenad och så spritsade jag Cupcakes till flytthjälparna. Dom blev väldigt väl mottagna av alla! Fick så himmla fina kommentarer! Tack Tack Tack Tack!

Var hos Hannah och Brian innan 12 och sen var det vara att köra på. Vi sprang en himmla massa gånger i deras trappuppgång med allt möjligt. Sen fick jag rycka in och koppla in tvn osv samt montera ihop sängbord. Killarna blev allt lite imponerade av mina skills;) sen stod det utgång på schemat med dans på Harrys. Vi premiär sov i lägenheten, utan täcke dock så det va lite väl kyligt. Hände massa annat roligt med men lite hemligheter får man allt ha ;) hoppas att ni har haft en bra helg!


Here we go again

Så himmla förvirrad. God natt!


Presenterar stolt Oreo Cupcakes

Bakade idag :) nöjd med det mesta men min sprits teknik kan definitivt bli bättre. Dessa ska jag bjuda mina arbetskamrater på i morgon! Och alla flytthjälpare på lördag:) var med Hannah och kollade på deras lägenhet idag. To die for! Så himmla fin!


RSS 2.0