Grattis på födelsedagen världens bästa


Elin!


Sätt lite guldkant på vardagen



jag tycker att det är jätte roligt med lite annorlunda naglar( kommer ni ihåg dom här?) så när jag väntade på att lussekatterna skulle jäsa tog jag fram nagellack och vanlig tejp. jag målade först med ett basic lack( alltid alltid) och sedan på med det röda. när det hade fått torka ordentligt väntade jag liiiite till och sen på med en tejp bit, det var lite pilligt att få det rätt men jag tyckte att det blev fint med det taggiga mönstret efter tejpen. vad tycks? (:

Saffran



Fina bloggen! förlåt att jag glömmer dig men jag håller på och hoppar mellan olika datorer inför eventuellt byta+ att jag helt enkelt har varit så trött att jag inte har orkat riktigt. Men i måndags på min lediga dag tog jag på mig mormors gammla julförkläde( som jag anar att hon har sytt) och bakada lussekatter och under järnings tiden slängde jag ihop en papparkaksdeg.

 min fina kitchen aid gjorde såklart ett underbart jobb

älskar den här färgen, så underbart vacker

bjöd över världens bästa hannah på fika och fick godkännt med beröm (:

en lördag i slutet av november


för ett år sen såg mitt novemberslut ut såhär. längtar tillbaka riktigt ordentligt. men nu ska jag strax iväg och jobba. igår var jag och finaste Mathilda och åt jätte god libanesisk mat på Babylon. dit ska jag gå igen om vi säger så! var iväg och flängde med mamma igår på diverse olika utförsäljningar. nu tänkte jag slänga i mig lite mat innan jobbet. vi hörs i morgon!

puss

Can't Wait


En månad <3


Happy Thanksgiving


för ett år sedan hade jag 40 gradig feber
för ett år sedan kom jag först i kontakt med Dayquil
för ett år sedan satt jag runt ett bord med underbara amerikaner som alla var i från sina familjer
för ett år sedan bjöd jag på lussekatter och knäck
för ett år sedan upplevde jag en av de mysigaste dagarna i mitt liv
för ett år sedan firade jag Thanksgiving i San Diego

Happy Thanksgiving every one

Hard Working Girl

har varit ett par slitiga dagar nu, men blir bättre uppdatering i morgon och på fredag då jag är ledig. hoppas att veckan har varit fin hitills (:

US and A del 3 The Wizarding World Of Harry Potter- Hogwarts

Nu är det äntligen dags, den stora delen, favorit delen. timmarna vi spenderade här var dom bästa i mitt liv. det var helt fantastiskt! här kommer själva slottet, byn kommer i nästa del 


Slottet på långt håll, fick rysningar redan här

ingången till Hogsmeade!

vi såg byn på håll och blev helt till oss,men vi bestämde att ta slottet och åkturen först så att vi kunde gå runt i lugn och ro sen


hoppade typ av glädje här! dom hade gjort så att slottet var en del av åkturen, det hela tog tyo 45 min och själva simulator turen var kanske 5 minuter, men det märktes inte för överallt såg man saker man läst och sett.


först gick man igen fängelsehålorna med lite klassrum, men det blev inga bra bilder. nästa anhalt var växthusen, någon som känner igen som här små krabaterna från år 2? förövrigt spelades den klassiska musiken vart man än gick vilket bidrog till att jag gick omkring med rysningar i 32 gradig värme

Gryffindor leder yey( jag hamnade ju i Gryffindor på Pottermore)

"citron Sorbet"

unicorn!

överallt var det tavlor som pratade med dig

någon som ser vem som står på avsattsen och pratar med oss?

minnessållet

suddig bild jag vet men det var inte opimalt lju där inne+ att jag va så exalterad att jag skade. och den simulator turen var det häftigaste jag har varit med om. helt mindblowing! den går inte att förklara  ord,men mse uppleva den. så får du chansen så åk dit!du komme inte att ångra dig!

Veckans plagg : polkadot playsuit




nu när kamera laddaren äntligen är återfunnen kan vi nu köra igång med veckans plagg! den här veckan är det min fina storprickiga playsuit från favorit butiken dahliafashion som får pryda mitten garderoben (:

unicorne magic




här är alltså jag som enhörning! jag ska vara med i limecrime's senaste tävling där man kan vinna deras nya gloss serie. jag använde självklart endast deras smink till detta. mer info kommer när man kan börja rösta osv (:

let's make a unicorn horn

jag har hittat min kamera laddare(yey!) så nu kommer det komma upp lite fina bilder här på bloggen! idag har jag suttit och pysslat på förmiddagen och gjort mig ett enhörningshorn!

själva stommen gjorde jag av vanliga vita A4 papper, jag tog kanske 5-6 stycken och rullade ihop en strut. sen limmade jag fast silverpapper och glitter, satte fast ett band och sen va de klart!

tada! vad jag ska ha det till får ni reda på en anan gång ;)

US and A del 2 Island of Adventure


dag 3 spenderades på Islands Of Adventure. och OH MY GOD! bästa dagen i mitt liv! Islands of adventure är en temapark med tema parker i. det fanns Marvel Comic street, Toon Lagoon, Jurassic Park, The wizarding world of Harry Potter(!!), the 8th voyge of sinbad och Dr seuss landing. jag tänkte visa bilder från alla utom Harry Potter i det här inlägget för vi tog så himmla mycket bilder där att jag inte vill missa något! så here we go

först hittade jag den här helt underbart fantastiska butiken! åååh lycka! ångrar att jag inte spenderade några pengar där inne, hade tänkt köpa Grinchen men glömde det

Marvel Comic street. dom gillar berg-och-dal-banor i USA, den här hette The Hulk

Marvel Comic street

Marvel Comic street

Marvel Comic street

Marvel Comic street. vi spenderade inte så mycket tid här för vi va så himmla taggade på Harry Potter delen

Toon Lagoon. här spenderade vi ingen tid alls, är man harry potter nörd så är man

Jurassic Park här va vi också supertaggade! så himmla coolt!

Jurassic Park hej hej!

Jurassic Park

den här attraktionen var så galet coolt! OMG fick rysningar hela tiden! svårt att förklara. du sitter i en flodbåt och du åker in i parken. när grindarna öppnas hör du John Hammond säga "Welcome to Jurassic Park" dog lite. sen åkte man vidare medans han berättade om alla dinosaurierna man såg. så attans coolt var det!

Jurassic Park

Jurassic Park Pose!

Jurassic Park Pose!

glada tjejer! detta får nog avsluta del 2, ni vår se dr Seuss landing en annan dag helt enkelt (:


Två ord : Kärlek och Lycka

















2 januari 2012 <3

bilderna kommer som vanligt här ifrån

hard working girl

det känns lite onaturligt att gå hemifrån 05:50 på morgonen, tur att jag har ett så trevligt jobb. om jag får lite mer fasta tider ska jag köpa en bil efter nyår. men nu är jag så attans trött så det blir nog inte mycket till uppdatering idag. men i morgon är jag ledig så då kommer det nog lite mer. hoppas att ni har en fin måndag (:


jag kommer att lägga upp USA bilderna i omgångre snart för den som vill se (:


The US and A del 1

en sån här gråmulen söndag i november tänkte jag tittat tillbaka på min och Elins fina semester i september, och så kom jag på att jag inte har visat er alla fina bilder! så nu kommer det, bättre sent än aldrig (:

efter 2 ynka timmars sömn, mellan landning i London och New York, massviss med stress så var vi äntligen framme i Orlando! och jag var super pepp!

fina hotellrummet! hotellet va så stor att vi fick åka golfbil från lobbyn till vår byggnad

en liten karta över området


så hette vårt hotell





vi bodde i nummer 11, fint hotell right?

efter att ha varit vakna i ett dygn gjorde vi vårt bästa att hålla oss vakna så att vi kunde somna i Orlando tid. vi var dock så trötta att det fick bli roomservice med hamburgare och film. men vi klagade inte. dagen efter vaknade vi vid 06 tiden men låg och drog oss tills det känndes okej att gå upp. då gick vi på frukost jakt.

detta låg tvärs över gatan och var väldigt trevligt. åh amerikaner! så genuint trevliga människor!
åh hashbrowns, how i miss you! efter frukost promenerade vi runt för att origentera oss lite, det slutade med att vi var ute i 2 timmar och brädens oss rätt ordentligt. sen hängde vi mest vid närmaste poolområde( det fanns 3) och försökte komma in i rätt tidszoon.
 
detta får avsluta del 1 (:

en lördag i november



så blev det lördag kväll och jag känner mig alldeles för rastlös.  idag har jag inte gjort så mycket, har inte ens gått en promenad. men fick i alla fall köpt 3 julklappar och farsdag presenter till pappa. + en fika med gott te hos fina fabian (: nu sitter jag i soffan med favorit tet i handen framför "he's just not that in to you" med blandade känslor. men tror att det mest är sockerberoendet som talar, ska försöka tygla det med lite chai

...


jag erkänner. jag saknar dig

vill ha!

förlåt, nu kommer jag att svära men fyfan vilken huvudvärk jag hade i morse, dog nästan huvudvärksdöden! så blev inget jobb idag, kom knappt ur sängen. släppte inte förän strax innan 12. kul, första veckan på nya jobbet, kul. tack och lov att jag bara går bredvid, känns inte riktigt lika jobbigt men skäms ändå som en hund.

i alla fall. det här är mitt senaste vill-ha-begär

En sony nex 5n kamera, åh va fina bilder jag skulle kunna ta med den. den står med på listan jag nämnde här om dagen hehe. tror att jag skriver upp den på önskelistan, även om den är superduper dyr. hum...

bilden är här i från

T.G.I.F!

hej hej dagboken. idag har jag haft världshistoriens kortaste möte på arbetsförmedlingen, pratade med min handledare i 4 minuter. efter det tog jag bussen hem,hoppade av vid affären och köpte svamp, cream fresh, gurka och tomater. väl hemma slängde jag ihop kyckling med svampsås. detta fick bli dagens lunch och morgondagens matlåda. nu är jag jätte trött men tänkte att jag skulle gå ut och gå en stund i stället för att sova lite innan jobbet. jobbar kväll idag så kommer nog inte skriva idag. hoppas att ni har en fin fredag (:


När Cashen Börjar Rulla In Ska Jag



jag har inte hittat min laddare än...börjar undra om någon har städat bort den...hum. här är i alla fall en suddig bild på min lista, tänkte att jag skulle visa för er var det står på den (: det är ingen speciell prioritering, men telefon får det bli först

* Tattuera mig
* Gå till frisören
* Köpa en ny telefon
* Köpa en ny dator
* Köpa ett gymkort
* Köpa en bil
* Flytta hemifrån och/eller köpa häst
* Åka på sista minuten
* Åka på spa
* Köpa limecrime smink
* Köpa 2 billy bokhyllor
* Köpa ny kamera

tänk så materialistisk man kan vara ;)

hoppas att ni hade en riktigt fin torsdag!

life is good!



här ligger jag och har det väldigt bra just nu. idag har jag ätit lyxfrukost(godaste grova brödet med salami och brie) druckit mitt favorit te(grönt chai) skrivit lite olika listor( julklappslista, önskelista och en "när-cashen-börjar-rulla-in-ska-jag:"lista) gått en långprommenad i höstkylan(favoriten genom skogen där man kommer ut vid ängarna) och nu ligger jag här i badkaret jag kan ligga raklång i om jag känner för det. mycket fin dag. jag har även gjort lite uträkningar och sånt inför möjliga framtidsplaner. life is good!

sammanfattningsvis

okej, det var faktiskt inte mitt fel att det var tyst igår, satte mig vid datorn för att blogga innan jag skulle sova men internet ville helt enkelt inte fungera så det fick va. hade jag haft en iphone hade jag kunnat blogga genom den men hehe har en stenålderstelefon tills vidare. idag känner jag mig så himmla hurtig. gick upp 05:45 jobbade från 07:30-16:00 sen en timmas simmning på det och sen var jag hemma, hur pigg som helst,18:30. det känns så attans bra! igår gjorde sockerberoendet sig påminnnt rejält! kraftig huvudvärk heladagen, usch det var inte kul. men idag har jag inte haft ont av det alls. allt känns så himmla bra! nu är jag ledig i morgon och det ska bli skönt, sen blir det jobb hela helgen. ska försöka hitta min laddare till kameran i morgon så ska jag fota lite så att min blogg blir som förut (:



ramses ser så mysig ut på den här bilden så det får bli dagens. hoppas att ni har det bra mina fina (:

trött tjej

men rätta mina vänner! mycket nya intryck idag och sen va det ju hela tandläkar historien också, så nu är jag faktiskt utmattad. jag var så nervös över att försova mig att jag aldrig somnade! så blev inte så många timmars sömn. men lika glad för det är jag men gladast är nog räven! jag hade egentligen tänkt att jag skulle ha fotat veckans plagg idag, som måndags rutin liksom, men hittar inte laddaren till kameran. så det får tyvärr vänta en dag eller två. jag tänkte bjuda på en bild som togs på mig när jag fotades för ett par veckor sedan.


Dagens Pepp: tandläkaren

idag mina vänner har jag varit hos tandläkarn, min nya tandläkarmottagning för att vara exakt. jag har riktig genuin tandläkarskräck, jag har fått gå i terapi och kan bara laga tänder med lustgas. så dagens pepp idag blir att jag är stolt över att jag gick dit, och att jag inte började gråta. så det så (:

let's start over

fina fina bloggen! jag hörde av mig senast för sisådär en månad sedan och jag måste säga att jag har tagit en paus från mitt egna liv mellan då och nu. mitt psyke är ganska ostabilt.  eller nej nu låter det som om jag kan få utbrott för minsta lilla, det var inte så jag menade. mitt psyke är väldigt lätt påverkat. jag har tidigare varit deprimerad och även om det var länge sedan jag verkligen var på bottnen av allt så kommer det perioder när jag inte mår så bra. ibland rör det sig om bara någon vecka eller två, till och med dagar. men ibland kommer det längre perioder och så har det varit nu. det var handlat om gammal hjärtesorg som inte riktigt har bearbetats, ny hjärtesorg och mitt obefintliga självförtroende. en bra dag har jag ganska dåligt självförtroende, jag kan tycka att jag är söt i ansiktet ibland men aldrig hela jag. däremot är jag nöjd med min person bra dagar. en dålig dag hatar jag mig själv. riktigt hatar. då hör jag en röst i mitt huvud(min röst) som talar om precis hur värdelös jag är och jag håller med. så har det varit nu sedan juli någon gång. jag har självklart haft bra och dåliga dagar men på slutet nu blev det väldigt mörkt ett tag. jag mår bättre nu men nu inser jag att jag måste ta det här på allvar, så det är precis vad jag ska göra.

Men! nu är det en ny start! i morgon börjar jag ett nytt spännande jobb och det känns så himla bra, det passar mig inte alls att vara sysslolös. så jag tyckte att det passade väldigt bra att börja med lite annat nytt i morgon också. jag tänkte ta en detox månad från och med i morgon fram till min födelsedag(9 december) så inget socker, inget koffein,inget onödigt fett och ingen alkohol. + att jag ska börja träna. tänkte börja lite försiktigt med simmning 2 dagar och träning 1 dag. jag tror att bara jag får in en rutin ska det inte vara några problem (: och simma tycker jag är så himma skönt+ att jag äger ju en supersnygg baddräkt. här ska det minsann inte finnas anledning att klaga på mitt utseende! tänkte också införa två nya kategorier: Veckans Plagg- det här plagget kommer hänga på min mellan garderob veckan ut och bara vara fint. har så mycket fint i garderoben att jag måste få visa världen de (: Dagens Pepp- i den här kategorin kommer jag att ge mig själv beröm för någonting varje dag( nu kanske jag låter som världens egoist men det finns faktiskt en tanke bakom. tänker att det kommer bli lite som terapi) så nu kör vi igen!


hoppas att ni har haft en fin söndag, det har jag. besökte fina Fabians nya lägenhet


hoppas att ni vill vara med mig här igen (: jag kommer fortfarande skriva om klänningar, kärlek, bakverk och äventyr!

RSS 2.0