Dagens Marilyn


Dagens Marilyn


Let's bowl let's bowl let's rock'n roll

Igår va vi och spelade bowling med en stor del av klassen på Bruket, så himla fräscht och fint ställe!
Lisa va där
Lisette och Oliver spelade basket och Lisette vann stort!
Oliver skröt lite om när han jobbade på insanity förra helgen och träffade Dadalife
Socialaklubben(Therese och Louise) var ur fokus
Jasmin visade hur man skulle posea enligt Top Model
sen var det dags för själva bowlingen!
hehe vi blev minst sagt exalterade så kameran fick ligga i väskan resten av kvällen. Va lite bättre än jag trodde på bowling om jag ska vara ärlig. det va den dagen det!

Well Hello!

God morgon på er! Just nu sitter jag i min säng och lockar håret, det tar ju en stund om vi säger så. Idag ska jag ta en liten tur till göteborg. Jag har ett spännande möte vid 12 och sen ska jag äta bästa sushilunchen med min fina kusin Amanda. Ska försöka att kontrollera mitt shoppingbehov hehe, men jag lär ju komma hem med något. Har sett att jag har fått ett gäng nya läsare! Välkommna hit, hoppas att ni stannar finisar!

Dagens Marilyn


Good morning sunshine!

Hej på er! Nu sitter jag här i lisettes soffa igen, vi ska strax dra igång med vårat grupparbete så att vi blir klara idag. Som ni ser på bilden stod det morgonträning på schemat idag, 06:00 va vi på gymmet och körde 90 min kondition. Det känns så himla bra och jag har ju liksom hela dagen kvar till annat. Dessutom har jag precis upptäckt Celsius och är verkligen jätte nöjd. Annars är det inte så spännande dag här idag, har två olika grupparbeten på agenten + att jag ska tvätta och handla. Hehe många vuxenpoäng till mig idag. När jag kollade igenom mina bilder igår insåg jag att jag har sjukt många bilder på vackraste Marilyn Monroe, så jag tänkte börja med ett inslag: Dagens Marilyn, som lite vardagspepp liksom

En vecka

Nu är det en vecka mindre som jag måste vara utan dig. Jag saknar dig så att det gör ont i varenda cell i min kropp, den har nog abstinens efter din närhet.

ett litet tips

Jag tycker väldigt mycket om vegetarisk mat och på fejjan prenumerarar jag på "vegatarisk veckomatsedel" som kommer ut varje söndag. Tyvärr brukar det bli så att jag kollar menyn, inser att jag knappt har hälften av deras "bas ingredienser" hemma så blir det inte mer än att kika. Men igår klickade jag mig vidare till källan på ett recept som lät dundergott och hittade Vegoriket.se! Hjälp va mycket goda recept, hett tips till alla som är sugna på lite nya maträtter

I can do this

God morgon! Klockan är 9 och jag har redan hunnit med att svettas en timma på gymmet, duscht, tagit fruktansvärda "före-bilder", valt kläder i lugn och ro och ätit riktigt god frukost. Nu sitter jag inne hos Lisette och vi ska jobba på ett arbete, sen blir det skola mellan 13-16, ytterligare skolarbete efter det och sen är det måndagsfika på schemat. Om orken finns kanske det blir ytterligare ett pass på gymmet.

Instaweek

I veckan har jag drömt om lila hår, börjat nedräkningen till när J kommer hem och retweetat Soran Ismail
Jag har visat tjejerna min underbara samling Limecrime läppstift, tagit sovmorgon och ätit superduper god sushi med fina Patricia
Jag har fortsatt nedräkningen, ätit mumsig frukost och haft en väldigt dålig dag
Jag har upptäckt QR-koder(hej fröken efter) gjort ett limecrime face och ätit underbar everything bagle med cream cheese, rädisor och gruka. så sjukt gott!
Hannah lyckades fånga detta episka på bild, jag påbörjade processen att locka mitt hår och va partypepp
nedräkningen fortsätter, idag åt jag frukost i sängen och jag klädde mig i pudeltröja, dagen-efter-lockar och ett leende skickat från andra sidan jorden
 
(klicka på bilderna för att få full storlek. på instagram heter jag : rebeckahallams)

Klackarna i taket!

Skepp och Hoj Bloggen!
Här är en liten instagram bild på hur jag såg ut igår på inflyttningsfesten, favorit marina(henc skepp och hoj)playsuiten från San Diego och lockigt hår. Hjälp vad nöjd jag va med mitt hår! visst, det tog en timma att locka(var väldigt noggran) men det höll HELA kvällen och jag vaknade med med lockarna intackta. Jag har helt klart upptäckt den hederliga locktången på nytt!
 
Idag ska vi synda och äta på McDonalds, och sen ska jag baka bröd och äta soppa. Mums!

Du ger mina lungor turbulens

 
Jag ligger i min säng och lyssnar på Spegelen med Panda da panda. Den är rätt spot on just nu. Jag mår bättre idag, får helt enkelt skriva en planeringslista för att få ordning på allt. Idag ska jag först ner på stan en sväng, ska äntligen köpa den där cykelkorgen så att kameran kan få följa med på äventyr. Sen i kväll är det inflyttningsfest hos fina Patricia så då ska vi gå dit och dricka lite vin. Det är väll dagens plan, och att andas. Mina fina på andra sidan jorden skriver varje dag, det hjälper.
 

När stressbomben i bröstet exploderar

 
Jag vet inte riktigt vilken typ av blogg jag vill att det här ska vara. Ibland vill jag kunna skriva allt, även när jag mår dåligt, ibland vill jag att det ska vara en pastellig och glad blogg, där solen alltid skiner om ni förstår vad jag menar. Just nu tänker jag låta bloggen vara det jag behöver, en plats där jag jag ventilera. Allt har kännt så himmla bra ett tag nu. Varberg är fint, min korridor är bäst, jag har min egna lägenhet, skolan har flutit på och är rolig och jag har träffat världens finaste J. Men i måndags åkte han till andra sidan jorden och jag saknar honom så att det gör ont. I tisdags fick jag reda på att jag inte klarade min tenta. I onsdags var det schema strul i en av kurserna vilket har rört upp i planerna. Igår fick jag ett samtal om eventuellt jobb vilket är super kul! men som kom fruktansvärt olägligt och jag får ont i magen av att vara tvungen att tacka nej. Idag fick vi reda på att vi iprincip måste skriva om vårt arbete i Redovisningskursen + att vi måste komma igång med arbetet i projektledninen på allvar + läsa kurslitteratur + påbörja arbetet i event IT + plugga till omtentan+ eventuell upplärning på nytt jobb + att jag har lovat mamma att vi ska gå på bio i göteborg och se Les Mes. Detta i kombination med fina ord från andra sidan jorden gjorde att stressbomben i mitt bröst exploderade innan. Jag fick ett panikångestanfall och kunde inte andas. Jag har till viss del lugnat ner mig nu, men har fortfarande tårar som trycker bakom ögonlocken. "Efterskallven" av anfallet yttrar sig i utmattning, är så fruktansvärt trött nu, hade kunnat gå och lägga mig. Och jag fryser något koppiöst, kroppen bara skakar och mina fingrar är likbleka. Ibland måste jag påminna mig själv om att man inte alltid kan vara stark, att det är okej att falla ihop ibland. Bryt ihop och kom igen
 
why do we fall? so we learn how to pick ourselves up

Sushi time!

Min dag började lite knasigt, saknaden va stor efter J som hade skrivit till mig under natten. Låg i min säng och ville helst inte gå upp tills klockan va strax efter 11. då tog jag tag i mig själv och år frukost i sällskap av fina Liza. eller ja frukost och frukost, en liten knäckemacka. På dagens schema stod nämligen sushi lunch med Patricia. så halv ett tog jag henne under armen och tog en prommenad på cirkus 40 min bort till Sushi Minami vid Breareds Saluhall. Och hjälp va det va gott! Hamnda på min topp 3 över bästa sushin jag har ätit, så det var verkligen värt promenaden dit! Vi kommer garanterat bli återkommande kunder!

så himmla sugen!

 

Hej 2013!

  

Lär dig teknik- jag vill bli duktig på pressentationer(PPT osv), redigering(Photoshop) och övriga Office. Jag ska sitta en timma om dagen för att lära mig detta. Jag vill fota mer och lära mig kameran

 

Lär dig twitter, flicker, pinterest etc- Utöka min egen kunskap och närvaro på nätet.

 

Satsa på bloggen-  ge bloggen en riktig chans och den teknik den behöver, finns potential där. Tänk varumärke

 

Satsa på dig själv- träna, äta sunt och unna mig ibland. Gör och köp sånt jag blir glad av vad andra än säger.

 

Registrera eget domän- tänk framåt! Jag vill lära mig basic hemsidesuppbyggnad

 

 Ta dina studier på allvar-  jag vill se till att jag alltid gör mitt bästa, bara jag står i vägen för mig själv

 

 Börja nätverka på riktigt- jag ska tänka på min framtid, bli bättre på att komma ihåg namn och alltid be om visitkort. Börja reka inför praktiken. Skaffa egna visitkort.

 

Förvalta skolfri-tid väl! – jag vill skaffa mig ett jobb i varberg och gå ner till 50% lån, jag vill även söka obetald praktik på reklambyrå eller liknande för att lära mig och för att få erfarenhet.

 

 Träffa Elsa Billgren- unna mig en weekend i stockholm med personal shopping

 

 Åk till USA- blir det inte USA med STS åker jag dit i höst, jag kommer inte ångra mig

 

Skriv en bok- jag vill läsa boken jag fick av bosse och lära mig av den. Jag vill skriva mina första riktiga bok och försöka få den utgiven.

 


coming soon

 
the presens of Rebecka Hallams!
Hej bloggen. förlåt för försummelsen, det har varit lite mycket det senaste. Men nu börjar jag få ordning på mitt liv igen.Mitt liv har bestått av tre saker sen vi hördes sist, skola, träning och kärlek. Jag har flyttat ner till Varberg nu och trivs fantastiskt bra, dom två första solbilderna är från Varberg, hur fint? den sista är faktiskt tagen en sorglig dag i borås. När jag har fått lite mer ordning hos mig ska jag fota mina alldeles egna 16 kvm så att ni får se hur jag har det. sista bilden är min urtjusiga nya kalender, nu ska det bli ordning och reda här. Jag har gått och blivit kär, det-känns-som-om-jag-har-kolsyra-i-blodet-kär i fina fina J. just idag är jag lite ledsen då J har åkt iväg på långresa och kommer inte tillbaka förän den 5 juni. Då kommer han hem med en present till mig från Hobbiton och han ska få minst tusen pussar på mun!
 
så snart jag har införskaffat en cykelkorg ska min kamera åka med överallt, men glöm inte att jag finns på instagram: rebeckahallas och numera finns jag även på twitter: rebeckahallams
 

RSS 2.0