Money can't buy me love

but it an buy me a plane ticket that takes me to you

en dag

Hej hallå!
Idag har jag varit ute hos min farmor och  hjälpt henne att röja. Pappa och hans syskon va där och hjälpte henne bygga en sak. Det var faktiskt himla mysigt, vi hittade ett skolfoto på hennes pappa från 1917(bild)
bortsett från det har inte mycket blivit gjort, är ganska sur på att jag fortfarande har ont i halsen och att jag trampade snett med den onda foten så att jag haltar igen. Just nu sitter jag med en kopp chai te i handen och kollar på Midsommer Murders med mamma.

Spännande!!

skrev precis ett mail till den här fantastiska kvinnan! pirrar lite av spänning i magen på mig

She like's you butt and fancy hair

tog ett bad och kollade på den här fina filmen, älskar den!
 
har en total otursmånad verkar det som. igår trampade jag snett med den onda foten så nu haltar jag, igen. Och min stackars lilla katt mår inte bra. Helvete. Over and out

Sorry dear

Skepp och Hoj!
Jag hade en så himmla himmla fin kväll men min kusselusse igår! Efter grupparbetet satt jag kvar, drack te och skrev ner olika tankar i väntan på Amanda. Sen åkte jag bort till sveriges bästa sushiställe Kyoto vid järntorget och handlade middag till oss. efter lite mer kollektivtrafik vad jag äntligen framme på Johanneberg. Godaste Sushin och min bästa Amanda gjorde att kvällen blev sp himmla fin, vilket märks eftersom jag inte tog en enda bild.

The way you make me feel


Sushi Time


Frukost!

Har noll frukost inspiration. Tips mottages gärna! 

Day Plans

Nu ska jag strax göra i ordning mig och åka en snabb sväng till stan och sen bär det av mit Göteborg för grupparbete och sen ska jag ha kusinmys med min bästa Amanda. Sushi och film står på schemat och det kunde inte ha kommit lägligare!

Kom hem

Jag vill ha dig här på riktigt i natt. Jag glömmer liksom av att du inte finns där på andra sidan skogen längre, och när vetskapen slår till får jag svårt att andas. Heartake fick en ny betydelse, det gör på riktigt ont i hjärtat. Jag vet inte vad jag ska göra, vem jag ska prata med. Det finns ingenting jag vill hellre än att få vara med dig

Ett tips

Jag har en kusin som alltid har i kanel i filtret när hon brygger kaffe, det gör jag också ibland och det är himmla gott. Idag bestämde jag mig för att prova något annat, hade nämligen i 1/4 tsk vaniljpulver och det blev galet gott! Jag använder bara vaniljpulver numera, aldrig vaniljsocker. Det är bara 100% malen ekologisk, fairtrade vaniljstång. Burker är ganska dyr men väldigt dryg. Jag har köpt min på mitt lokala ICA, rekomenderas varmt!

I'll take two

har precis sett footloose. need I say more?

Hello there

haha jag öppnade det här inlägget för 2 timmar sedan och har fortfarande inte laggt upp det.
 
Just nu sitter jag och skriver om Oootroligt viktiga saker med Elin (killar) när jag egentligen borde plugga. Suck.
 varför ser de ut som om jag gör duckface när jag ler?! HAHA

?

jag är så trött, det måse vara något fel på mig, vi hörs i morgon
 
puss

snabbis

gammal webcam bild men ser nästan likadan ut med undantag från att håret är blont och kortare. I sminkad men med samma tröja.
 
ska snart åka till Varberg för att gratta fina Kajsa som fyller år idag, har tillbringat morgonen med att plugga och laga mat. vi hörs i kväll!

KAOS

utsikten från några av våra klassrum. heeeelt okej måste jag säga
 
kaos mina vänner kaos. Är helt slut i huvudet efter dubbla föreläsningar idag, gick och la mig vid 20:30 och är ändå så trött att jag lätt hade kunnat gått och lagt mig för en timma sedan. blää. aja blir väll bättre när man kommer in i det hela på riktigt. Till kaoset då. Jag har blivit erbjuden att hyra in mig i min fasters "övernattningslägenhet" i Göteborg. Det är en 3a mitt i stan och dom utnyttjar den max 2 nätter i vecka, jag får mitt eget rum och behöver inte ta med/köpa något. Perfekt prova-på-flyttning helt enkelt! det enda lilla kruxet i det hela är att jag antingen måste flytta nu i helgen eller om en månad, så hehe det är lite kaos nu. I morgon är jag ledig och vi ska fira Kajsa. Mycket efterlängtat dag med andra ord!

Hell yes


Cupkake

beställde nya grejer från kakburken här om dagen, hoppas att det kommer snart för jag är så himmla sugen på att baka!

!

gör mig frisk så att jag kan börja träna!!

Adventure is Calling

Känner ett fruktansvärt stor behöv av äventyr och sol. Just nu vill jag bara packa en väska och åka någonstans dit jag kan surfa, dyka och hika.

en liten tur

igår va vi på familjetur i skogen igår och plockade lite svamp. Det var dock jäkligt kallt så fokuset är lite sisådär pga darrande händer haha. först hittade vi bara småttingar men efter ett tag såg vi bara stora svampar vart vi än vände oss så vi kom hem med 4 fulla korgar! Dock mår jag sämre idag, jävla skit

Forever and Always

instagram bild
 
I mitt liv är det alltid jul!

This makes me smile

I bland får jag höra att kah är lik den här kvinnan. det gör mig glad
 
p.s galet sugen på att färga håret rosa

late at night

plötsligt slår det mig, sådär runt midnatt. att du är där på andra sidan jorden och jag är här. att du ska vara där i evighetersevighet och plötsligt får jag svårt att andas. Jag saknar dig så att det gör ont, på riktigt. Det är så mycket jag skulle vilja säga dig som aldrig blev sagt där på slutet. Allt jag borde men inte vågade säga för du skulle ju åka i alla fall. Nu ångrar jag mig. Tänker du på mig ibland? Jag tänker på dig och hoppas att inget är som ni tänkt er, att det är tråkigt och döstrist och inte alls underbart. Jag hoppas i smyg och jag skäms, men jag vill att du ska komma hem. För då, då ska du får veta

dagens

*Duscha bort det sista sjuka
*dricka kaffe
*ta mig an vad mina klasskamrater kallar book from hell
*ringa jobbet
*påbörja ett hemligt projekt
 
inte så många punkter idag, måste mjukstarta lite

try outs

provar den nya instagram funktionen, and I like it! tog den här bilden för två veckor sedan, när jag var sjuk (Y)

Vänner

Nu när foten äntligen var på bättringsvägen skulle jag ju naturligtvis gå och bli sjuk, igen. Igår hade jag fruktansvärt hög feber som inte ens alvedonen kunde ta sig an, varenda centimeter av mn kropp värkte så mycket att jag stundtals låg och grät för att jag hade så ont och min hals var så svullen att jag knappt kunde dricka vatten. Igår var med andra ord ingen bra dag. Idag mår jag bättre, febern är inte lika hög och svullnaden i halsen har äntligen börjat gå ner. Vet inte vad det här kan ha varit och jag är så arg för att jag blev sjuk igen. Om jag blir sjuk ytterligare en gång det här året tänker jag kräva att någon tar reda på vad det är för fel på mig, vilka prover dom än måste ta. Man ska helt ekelt inte vara sjuk så mycket som jag har varit dom senaste 2 åren.
 
ville bara förklara tystnaden, men nu är jag som sagt på bättringsvägen!

En insickare



haha ville bara visa Elins fina diskberg

Finsittning!


Så himmla fin och lite sorglig kväll! Nollningen har varit så fruktansvärt rolig och jag önskar att vi kunde göra det hela tiden! Disco Divona kom trea vilket vi är supeglada över!! Nu ser vi fram emot allt vad Campus Varberg har att erbjuda!

Choupette


Dör söthetsdöden. Klicka här


Nollning del 3

dagen började med et zumbapass för som som kunde, jag och emma stod vid sidan och skrattade och var avundsjuka om vart annat.

sen var det 7 kamp! men eftersom min fot va lika svullen som för en vecka sedan så avstod jag allt och var hejjaklack! på kvällen var det kollege party men alla var så slitna efter pubbrundan att vi gick hem tidigt

Nollning del 2


andra dagen på nollningen var det prisjakt på schemat! men efter första dagens eskapader kunde jag bara vara med halva tiden tyvärr, men när jag var med bidrog jag till den delen av jakten som hette diskborsten. Jag bytte en diskborste mot 1 xbox 360 spel och ett PS3 spel, sen fick jag en ishink för 250 pix också! haha smaka på den! efter detta var det en fantastiskt rolig pubbrunda där vi gick till 4 olika ställen med olika tävlingar. Det var en så rolig kväll att kameran glömdes bort!

Top of the morning to ya!


Morsning Korsning! Nu sitter jag här vid mitt köksbord igen, och väntar. piggheten som slog till börjar avta och ögonen är trötta. Det känns helt sjukt att jag går upp 4 timmar innan skolan börjar. Strax ska jag ta in Travlemug med kaffe och gå mot bussen. Idag har vi en övning i presentationsteknik i skolan som ska bli spännande. är väll hemma runt 16 skulle jag tro. Jag total ignorerar ontet i halsen, inte sjuk mer nu!!! nej nu ska jag fylla på kaffekoppen. Ha en fin dag alla där ute!

Nollning dag 1


Disco Divor redo!
Pensionärsjävlar och Bönder redo!

finaste discofaddrarna Emelie och Therese
leeeekar! jag var med på så mycket jag kunde, men ah va ju lite invalid hela veckan

kvällens snyggaste bild

Sen avslutade i kvällen på Brasseriet! Efter em, ja vi säger lite vin hade jag inte ont längre och dansade hela natten lång!

Befor and After


min planering höll inte, men nu är det väldigt städat i alla fall! Och bara så ni vet så ligger det en skjorta, en tröja och tre väskor på stolen.Har inga galjar kvar och väskorna har liksom ingen egen plats haha

What to do


(bild från när jag och bästa Hannah va i Stockholm)
Idag hade jag sån himmla himmla lyx! Mamma skulle åka med en kollega till jobbet idag så jag fick ta bilen!! visste inte om foten skulle hålla för att köra i över en timme så jag bestämde mig för att i alla fall ta bilen in till stationen vilket betydde att jag kunde sova 45 minuter längre! Glad Rebecka åkte i spöregna in till stan och sjönk förnöjt ner i tågsätet, det är mysigt att åka tåg när det regnar. det slutade regna lagom till att tåget rullade in i Varberg och på föreläsningen kände jag att jag hängde med och bidrog, även om jag bara har fått den ena av mina två böcker. Bestämde snabbt målgrupp till ett jättespännande grupparbete och sen var det lunch och plugg med gruppen från min andra kurs. Jag och Kajsa (hennes blogg finns här) fixade både inloggning till nätverket och bibliotekskort och jag han ändå med mitt 13:44 tåg hem! nu ska jag
* Dricka Kaffe
* Städa mitt rum
* Förbereda blogginlägg
* Plugga
* Maila kusin Johannes
* Ta med mig kameran och åka upp och kolla på ridlektionen

Match of the day


Okej då


här är en bild från sittningen igår, jag med min nyårsblåsa i mitten. var en aning missnöjd över att jag inte kunde ha klackar men jag får helt enkelt ta det nästa gång

Honey I'm Home

Bloggen! Jag är heeeeeemmmmmmaaaa! Nollningen har varit Grym! Men jag är så fruktansvärt trött och har ont lite här och var så ni får bara ett litet livstecken av mig haha. Bilder har tagits och kommer komma upp så småning om, ska bara hinna sortera dom. Nu ska jag äta lite och sen sova.

...

Bild från igår,mår som man förtjänar idag


A moment of silence

Hej vänner!
Vill börja med att tala om för er hur glad jag är över att ni faktiskt är ett par stycken som läser, det är så himla himla kul! Idag börjar då nollningen( hur jag ska se ut kan ni se i ett tidigare inlägg) och pga packningsbesvär i kombination med min trasiga fot har jag bestämt mig för att lämna datorn hemma. Jag har ändå inte hunnit fixa internet på skolan och jag ska sova hos fina Elin (klicka för att komma till hennes blogg) så vet inte hur mycket internet jag kommer ha. Så fram tills på söndag kommer det nog vara väldgt tyst här.  Min trogna digitalkamera följer med så bilder på spektaklet kommer! Systemkameran får dock stanna hemma efter som hehe det kommer förtäras en del alkohol. Hoppas att resten av eran vecka blir kanonbra så hörs vi på söndag!
Puss
 

Redo

Lag DiscoDivor: Färg GULD

Jag är nu redo för nollning tolv!!!!!!  jag är så häääääääääääääääääär taggad!! 70-tals håret fick jag jobba hårt med en är jäkligt nöjd, kommer gå omkring och känna mig som Cherie Curie eller Laurie från That 70's Show! kanske inte ska ha så mycket eyeliner i morgon och det ska i guldglitter i håret. Jag har guldiga ascoola brallor från H&M på mig men dom syns inte på bilden. Let's kick some ass!


chocolate


Jag är egentligen ingen choklad människa, min svaghet är Coca Cola och chips. Men igår, efter den dagen jag hade gick det inte. Jag fuskade, åt 5 centerbitar. Tyckte faktiskt att det var sådär gott men jag fuskade. Känns sådär idag men såg på vågen att jag har gått ner ytterligare ett halvt kilo, sammanlagt 3, 5 nu bara på att sluta äta sött. Det känns himmla bra måste jag säga. När foten är bra och förkyldningen har lämnat min kropp är det dags att börja träna igen, är faktiskt riktigt pepp!

Dagens Lista


dumma dumma fot, idag blir det hemstudier för min del. blä men aja. Här kommer dagens planering

Koka kaffe(i mängder)

Kolla SJ

Beställa Boken

Skrib ut kursplaner

Gör kalender för september

Planera Studier

Läs 2 kapitel i "Att skapa upplevelser" ( mer om jag hinner)

Läs första delen av "Let my people go surfing" ( samma där mer om jag hinner)

Blogga

Ät Lunch

Välja affärsidé

Gör förslag på intervju frågor

 

 

My Friends


Det har varit en lång och jobbig dag och jag vill därför passa på att tala om för mina fantastiska vänner att jag älskar er! ni är fantastiska och ni vet vilka ni är

H E L P

Ursäkta att jag svär men fy faan vilken dag! Först och främst är det varken kul eller lätt att hoppa på kryckor, om du tror att det är som när du fick låna ett par i 3 minuter när du gick på mellanstadiet har du fel. Så redan där började dagen med ett litet men övervinneligt minus. Jag kom till tågstationen 07:15, då med 15 minuters marginal för att vara på den säkra sidan, och får då se att mitt tåg är försenat med 20 minuter. 20 minuter är inte mycket men tyvärr är det tillräckligt mycket för att göra mig försenad till min kursintroduktion. Alla som känner mig vet vad jag känner inför tider och hur ångestladdat det blir när jag inte kan hålla den. Å N G E S T. Efter att ha väntat i 30 minuter kommer ett meddelande att tåget är inställt och dom hänvisar till nästa tåg som går 08:30. Här började jag nästan gråta. Som om detta inte var nog var även det nya tåget försenat vilket resulterade i att jag kom mer än en timma försent till in första riktiga lektion.
 
Jag kände mig så jäkla hemmad på mina kryckor, jag kunde liksom inte ens bära min egna lunchlåda till bordet! Jag är en doer, jag är inte van vid att känna mig hjälplös vilket resulterade i att jag var verkligen inte mig själv idag. Jag vet inte vad som hände, det måste ha varit en kombination av den trassliga morgonen, kryckorna, känslan av att jag inte kommer klara kursen och en dov pulserande smärta i foten som gjorde att jag nästan höll på att börja gråta i bilen när pappa hemtade mig. Jag kan inte hjälpa det men jag känner mig lite utanför. ena hälften av klassen bor i Varberg och hittar på saker ihop hela tiden, och den adra hälften kommer från göteborg och pendlar ihop och har därför en massa gemensamt....åh jag hoppas att den här känslan försvinner ASAP
 
ska nog vila en stund, kanske mår bättre sen

Oh Yes


Gooood Morning!


Tog mig friheten att använda en gammal frukost bild idag hehe. Kameran har fått vila ett par dagar men ska snart användas igen. Jag har lite lyx idag, pappa kör mig nämligen till stationen så att jag slipper hoppa på mina kryckor till busse, för jag behlver nog faktsikt ha dom idag. Kortare stunder är det inga problem att gå utan med hjälp att stödet som jag fick av min pappa, en jag har ju inte provat längre stunder, Så jag kör det säkra före det osäkra. I dag är det skola mellan 09-15 för mig, så jag kommer hem typ 17:30. På schemat står Introduktion i ämnet "Event som upplevelseprodukton"

Good night


Nelly.com HIGH-END

För ett tag sedan tröttnade jag på Nelly.com, tyckte att deras kläder va lite tråkiga så idag när jag kikade in var det länge sedan jag var inne där. Men vilken chock jag fick! Inte nog med att dom har galet många snygga skor vilket var anledningen till att jag bestämde mig för att kika in från början, dom har även börjat med en kategori som heter HIGH-END. här ovan ser ni några av sakerna jag vill ha där i från. Michael Korse är en av mina favorit designer så jag blev så himmla glad är jag såg att dom sålde hans märke Michael By Michael Kors. Detta var dock iiiinte så bra för min ekonomi hehe

Jag erkänner



Jag saknar mitt hår. Verkligen saknar det. När det var långt kände jag mig alltid lite snygg liksom, för att jag hade långt och fint hår. Jag klippte av det i februari och det har ju växt typ 12 cm sen dess så jag är väldigt tacksam över kvalitén på mitt hår. Bristen på sol den här sommaren har dock gjort att det inte har växt så mycker som det brukar, funderar på att äta lite vitamintillskott för att sätta fart på det hela. sen har jag lite hitills hemliga planer på g, som involverar varmare breddgrader.den sista bildern i den här kavalkaden ( som alla är på mig, känns lite konstigt haha) är min absoluta favorit bild på mig, tog den till en Lime Crime tävling förra hösten. För den som inte ser det är ska jag föreställa en enhörning hehe

Feeling better

Hej hej Dagboken.
Jag mår bättre idag, både kropp och sinne. Mycket bättre faktiskt. Igår var jag så fruktansvärt besviken på mig själv, det kändes så typiskt mig att jag skulle lyckat bli jätte sjuk och göra illa foten på samma gång. Men idag har svullnaden gått ner ytterligare,foten gör inte lika ont att stödja på och förkyldningen känns mycket bättre. Jag tar en dag i soffan idag med för säkerhetsskull. Jag ringde till jobbet igår så dom ordnade att jag fick åka upp till akuten för att hämta ett par kryckor utan att behöva sitta på akuten hela lördagen. visste ju redan att det bara var en stukning liksom. så jag halv hoppar omkring här hemma,måste gå på foten underströk sköterskan på AVC. Men som sagt, mår mycket mycket bättre idag. I morgon är det åter dags för skola, vet inte riktigt hur det ska gå med mig på kryckor men det blir nog bra. Ska försöka hitta receptionen för att få koder till nätverket, då ska jag väll kunna få till lite mer kontinuerlig uppdatering här så håll ut!

på den här bilden är jag genuint lycklig. älskar den!

Inte min dag

Hej.
Igår var inte min dag. Vaknade upp vrålförkyld och inte ens en ordentlig frukost, kaffe och amerikanska tablletter hjälpte. men jag pcakde min väska för på schemat stod det utgång med klassen. Men jag märkte ju snart att det inte skulle hända. Mådde fruktansvärt dåligt men stannade kvar efter skolan och hägde med Elin. När dom sedan skulle gå till förfesten gick jag ner mot stationen för att åka hem. Näsan enda nere snubblar jag, ramlar, skrapar upp knät, förstör mina byxor och stukar foten riktigt ordentligt. Några fantastisk snälla falkenbergsbor kom fram och hjälpte mig upp,körde mig i ilfasrt ner tll stationen och sprang och hejdade tåget åt mig. Blir alldeles varm i hjärtat av att veta att det finns så fina människor. Höll mig lugn på tåget, fick hjälp av mina fina lillebror på statioen och bröt ihop totalt när jag kom hem. Jag har nog aldrig tyckt så här synd om mig själv i hela mitt liv. det kommer inte bli någon mer uppdatering här förän jag mår bättre, finns ingen ork. men vi hörs så snart som
 
puss

King N and Queen B




Jag höll aldrig på dom som par, men hjälp vad fina dom är ihop!

HAIR


Hannah när mitt hår är långt igen ska vi prova allt det här!

3 saker jag skulle vilja


jag skulle vilja kunna prata franska

jag skulle vilja kunna göra plattångslockar, hannah ska lära mig i helgen

jag skulle vilja kunna ta fina outfit bilder. antar att man får säga övning ger färdighet

Cravings



Dom här skorna provade jag i en affär i Odense, och jag älskar älskar älskar dom! ekonomin klarar dom inte just nu haha men hittade dom på Ellos hemsida så senare i höst blir dom nog mina

not cool

måste ta upp en ganska viktig och läskig sak. det är en person som gillade ett par av mina bilder på instagram, inget konstigt med det. så jag kollade vem det var, gillade typ 3-4 bilder. sen dess har personen i fråga gillat i princip ALLA min bilder, kommenterat många OCH skrivit att personen läser min blogg osv. Allt inom loppet av några dagar. det känns faktiskt riktigt riktigt obehagligt för personen bor rätt nära här. Usch

Ramses my King


Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av en väldigt olycklig liten katt. Ramses högra öga var helt igensvullet och hans personlighet var helt förändrad, det är svårt att förklara men det var inte min katt. Ringde till veterinären och åkte upp en timme senare, diagnosen var att han hade blivit biten av något, förhoppningsvis en annan katt men i värsta fall en orm. Han blev inlaggd och i dag blev han sövd så att dom kunde spola rent ögat. Veterinären ringde när dom var klara och berättade att han hade haft svårt att andas ett tag och fick då syrgas. Detta är kod för att han höll på att dö.Nu är han hemma och låg nyss i mitt knä. Älskade,älskade lilla katt.

Oh Lord


I'll have two please!

Odense del 2

efter ytterst få timmars sömn( på grund av en snarkande pappa) var det dags att ta tag i dagen. Pappa åkte till sitt möte och jag och mamma åt hotellfrukost ( eller morgenmad som det heter på danska, frukost är nämligen lunch på danska) jag älskar hotellfrukost! Mätta, belåtna och med x antal koppar kaffe i systemet checkade vi ut och begav oss ut på stan

min pappa
en gatumussikant stom stod i dungen på bilden ovan hade dena här super fina följeslagaren

på ett av Odenses många små torg stod det en matvagn förklädd som pepparkakshuset i Hans och Greta, här kunde man köpa goda Crépes
spenderade antagligen alldeles för mycker pengar här inne, och då avstod jag från massor av saker jag ville ha. Men fick lite modeleringsverktyg och utstickare till sockerpasta till väldigt bra pris så jag var nöjd. Sedan åkte vi ut till Rosengårdscentrat, shoppade lite till och sen bar det var hemmåt! Supermysig liten tur måste jag säga

didn't we have this talk befor?

Bloggen! förlåt förlåt förlåt förlåt!
det har varit lite kaos dom senaste dagarna. Nu har jag börjat skolan och ska försöka få till lite mer rutiner! Om någon vecka eller så när jag har kommit in lite mer i klassen tänkte jag ta med min kamera så att ni får se hur det ser ut. Skolans läge är helt fantastikt! Precis precis vid havet(skojar inte det är husen närmast piren) med ljusa och fräscha lokaler. Det känns riktigt riktigt bra. På fredag efter skolan ska vi i klassen träffas för utgång på Oscars och nästa vecka är det nolling, jag är fruktansvärt taggad!

Odense del 1


Jag var som sagt i Odense en snabbis.Det är inte bara yours truley som är född i denna pitoreskt vackra stad utan även H.C Anderse vilket man ser överralt. Här sitter han utanför vårat hotell. Efter strax över 6 timmar i bilen med Gossip Girl som sällskap var vi framme lagom till middag. Så vi checkade in, fräshade upp oss och vandrade genom staden som ser ut lite så här



Fina små hus, kullersten parker och cyklar! Odense är en riktig cykelstad

Mina fina föräldrar. synd att fokuset hamnade fel men tycker att bilden blev lite fin i alla fall




Målet för kvällen var det här fina stället, nämligen Restaurang Olivia. Tyvärr va ljuset för mysigt för min kamera och eftersom jag inte lärt mig det här med att ändra ISO och eftersom jag verkligen ogillar blixt så blev det inga mer bilder. Jag åt Carpacio till förrätt, mina föräldrar åt lax. Varmrätt körde jag på kött, entrecot för att vara exakt som var super god! Mamma och pappa åt någon gryta med kalvkött och vi delade på en flaska rött. Maten var inte bara löjligt god men uppläggningen var som små konstverk. Vi avslutade med en drink på Frank A och det var den torsdagen!

And who am I?

Börjar dagen med Nate och Blair

RSS 2.0