Dagens Marilyn


Hannah Bengtsson

du är bäst

Cupcake time!

Till kalaset i lördags stod jag för desserten. Jag bestämde mig för att servera mini red velvet cupcakes med cream cheese frosting. rosetterna gjorde jag i sockerpasta och cupcakesstället köpte jag på Önska i våras. frostingen är turkos men ljuset var inte det bästa och jag är inte överrens med min blixt så det syns inte riktigt. dom blev väldigt väl mottagna i alla fall!

Måndagslockar, Elvis och Jag

idag kändes som en dag då man vill vara snygg i håret. blev väldigt nöjd med luggen faktiskt! Nu ska jag strax snöra på mig mina fina skor som jag fick i födelsedags present (ni får se dom i morgon eller på onsdag) och ta bussen in till stan. Jag ska nämligen ta min fina Veronica under armen och gå på bio! The Hobbit står på agendan, mycket fin måndag

Julen är här!

i går kväll när jag kom hem från Hannah möttes jag av årets julgran! känner mig som en 5-åring med fjärillar i magen när jag tittar på den!

det vackraste jag vet

Elvis Presley. Trotts att jag har cirkus 150 prylar med honom på i mitt rum överraskas jag alltid när jag hittar nya bilder på We heart It. Den här människan är så vacker att det hugger till i hjärtat på mig.

Mobilblogg

Hej Finisar!
Är en aning slö idag kan vi säga, jag firade nämligen min födelsedag med mina tjejer igår. Vi kan sammanfatta det med Jelloshots, svullet knä och dans. Klumpig som jag är lyckades jag snubbla, så mitt knä är blått och svullet. Bra där! Nu ska vi kolla på Harry Potter och äta vitlöksbröd, perfekt söndag


Santa Baby


Kalas på ingåg

Nu är det snart dags för släktkalas för mig och min mamma. det är mycket som ska stökas, fixas och donas innan. ha en trevlig lördag!

Frihet


Blogghjälpen!

Fantastiska Emma har med sina fina vänner startat ett initsiativ till Musikhjälpen, nämligen Blogghjälpen! Skänk en slant genom att smsa 50, 100 eller 200 + önskelåt samt artist till 72 999 eller gå in på musikhjalpen.se och skänk valfri summa. Klicka dig sedan över till Emma, skriv en kommentar så skriver hon upp dig på listan! Målet är att vi ska vara minst 100 st på söndag när musikhjälpen avslutas, det fixar la vi eller vad säger ni? Som grädden på moset har dessa förträfliga damer slängt in en liten tävling i det hela med ett fin fint hemligt pris!
KLICK

något nytt

för ett par veckor sedan när jag va ute en sväng på stan blev jag blixtkär i dom här skorna. När jag har på mig dom känner jag mig som Cherie Currie, I Love it! Eftersom dom är alldeles för snygga för att stå i någon garderob och samla dam får som hedersplatsen på Elvis hyllan mellan äventyren

a classic with a twist

Hej Hej dagboken! Idag väckte mamma mig strax innan klockan sju, vi har nämligen som tradition att alltid se årets luciatåg på stv. väldigt mysig start på dagen men eftersom jag sitter uppe på nätterne med ett hemligt projekt så gick jag och la mig en stund till. Resten av dagen har jag inte gjort många knop, fotade katten, har läst lite och så bakade jag dessa underbara lussebullar! Gjorde hälften till klassiska lussekatter och hälften med en fyllning av smör, floursocker och madagaskar vanilj. M-m-mm!
 
Ikväll blir det Hell's Kitchen med pappa och sen ska jag fortsätta med projektet. vet inte riktigt varför men det är väldigt mycket lättare när alla andra sover

En Tiger

 
 

Bittersweet

jag kom inte in på journalistutbildningen. är lite besviken måste jag erkänna. sov inte en blund i natt eftersom jag bara låg och grubblade på vad jag skulle göra om jag kom in, om jag hade valt rätt osv...

make a wish

 
Årets Önskelista
 
En Julgran
Biljetter till Gothenburg Horse Show
Högtalare till min iPhone
Rosetta stone språkkurser (spanska, franska och tyska)
New England Patriots Tröja
Sällskapsspel- Risk, TP osv
Presentkort Åhléns, Cervera, IKEA,Mio, Lagerhaus, Prillig, Hemma hos oss mm
Inredningsdetaljer
Fin Cykelkorg
Harry Potter böckerna på engelska
Canon skrivare
Presentkort till Objektiv
Spritssett från kakburken.se
Upplevelser

a new day


Om att vilja allt på en gång

Hej min fina, fina blogg!
det är så mycket som har hänt sedan jag skrev sist att jag inte vet vart jag ska börja. Jag har efter mycket om och men flyttat tillbaka till Borås för att 2 januari flytta till Varberg. Ensamheten blev total i Göteborg, även om det är en väldigt fin stad som ligger mig varmt om hjärtat.  Kommer ni håg att jag skrev om att våga? det jag vågade var att söka journalistutbildningen, på onsdag får jag veta om jag har kommit in men jag har bestämt mig för att gå kvar på event.  jag har under dom här två månaderna försökt komma över min kärlek till en man på andra sidan jorden 2 gånger, och blivit sviken lika många. jag har kanske förlorat en vän vilket smärtar mig något ofantligt, även om jag inte vet vad jag mer skulle kunna göra. Jag har skrivit på kontrakt till en yttepytte lägehet som kommer att bli min första egna, min fot har äntligen äntligen läkt och jag har köpt ett pat silverglittriga klackar a la Cherie Currie. Min dator har kraschat mitt i ett mega stort arbete och jag har skrivit min första tenta och klarat den.Jag har sett IF Elfsborg vinna SM-guld och jag har köpt en biljett till Bon Jovi. Jag har blivit buren ner för en trappa av en brandman och sedan pussad av denne. Jag har grilljerat en skinka ihop med min bästa vän och i går fyllde jag 21 år.
(bilder från min instagram: rebeckahallams)
 
just nu vill jag allt på en gång, jag vill plugga och leva studentliv. jag vill ha pegar till ytliga saker som kläder och drinkar. jag vill åka till den finaste jag vet på andra sidan jorden och tala om för honom hur kär jag är. jag vill satsa på min ridning och tävla tävla tävla.jag vill resa, upptäcka världen och inte vara fast på ett ställa. jag vill allt på en gång och det är ganska svårt att hantera. men jag gör mitt bästa, och jag börjar här på bloggen.
 

RSS 2.0