Världens bästa


det här är världens bästa Amanda. Hon är min kusin och min bästa vän. Hon kan helt omedvetet vända min dag genom att bara prata med mig ett par minuter i telefon. Amanda Hallams jag älskar dig!


idag har jag känt mig nere. idag har jag haft en känsla i magen som säger FUCK IT! jag har legat och kollat på The Runaways för 50:onde gången och skapar i huvudet ett alter ego för det hård 70-talet. den filmen får mig seriöst att vilja spela i ett rockband, använda platåskor varjedag, knarka, ligga med tjejer och leva på 70-talet. jag har haft ont i magen sedan 17:30 igår och jag känner mig allmänt patetisk. Jag kom inte in på utbildningen. och det känns som ett misslyckande.

Men så ringde Amanda. fina Amanda dom nu har flyttat för att gå på folkhögskola.  Hon berättade om sina första dagar, om sin nya klass och sin nya kärlek. och sen pratade hon London. åh London. jag hade nästan glömt bort de. jag berättade nämligen för min pappa om mina London planer, fick då iprincip höra " kom ner på jorden och va lite realistisk. hur skulle du få jobb i London?" så det har liksom inte känts som ett alternativ. men nu är jag tillbaka på rätt spår igen. jag har redan fårr klartecken att dom vill ha mig som timmvikarie här ute i sandared. så det är bara att jobba och spara nu så ska jag försöka förverkliga London drömmen. jag känner mig back on tack! och allt tack vare att 20 minuter långt samtal med världens bästa <3


puss 

?

hur kan du ge mig hjärtklappning när du inte ens är här?

Kafferep med röd sammets kaka



idag har jag haft besök av min kompis Alex, så dagen till ära bakade jag red velvet cake i tre våningar. det var meningen att dom rosa banden skulle vara röda men damn va lång tid det tar att färga sockerpasta!

den blev inte så röd som jag ville, så nästa gång får det bli pastafärg istället.

av smeten som blev över gjorde jag små kakor av som sedan fylldes med samma som i tårtan, alltså cream cheese frosting. dom här små godbitarna är alltså mini versioner av tårtan. dom är lite rödare i verkligheten med ljuset var inte det bästa idag. mycket fin tisdag

puss

Valentines Day

" I like her too! She's the only other fifthgrader who has Frank Zappa on there iPod!"


kollade nyss på Valentines Day, har nu lite lagom kärleks-ont-i-magen. men så ska det vara (:  annars är det en ganska händelselös dag. dom har inte ringt från högskolan än, suck. och vi hade inga ägg hemma så då det blev inga mazariner idag :P får bli en annan dag (: i morgon kommer Alex på kafferep och då tänkte jag bjuda på Red Velvet Cake

bilden är dom vanligt här i från

puss

Höst


nu är det verkligen höst. på min uppfart och gräsmattan ligger det bronsfärgade varma björklöv och det blåser lite kallare idag. regnet smattrar lite fint på rutan mest hela tiden tycker jag. nu är det helt enkelt höst. så på med strumpbyxor ( för klänningar kommer jag aldrig sluta med) och fram med höst jackan. jag vill egentligen ha en babyblå kappa till hösten/vintern 11 men har inte hittat någon än. får se om jag har råd att låta någon sy en åt mig. i brist på det tänkte jag åka in och köpa stora blå knappar och byta ut dom svarta, lite nytt i alla fall. hösten är fin, det är varma färger ute och jag tycker att det är mysigt med regnsmatter mot rutan. nu kan man med gott samvete dricka varmchoklad under en filt, eller ta långa varma bad. det var en fin sommar men nu blickar jag bara framåt.



( översta bilden är min egen understa är som vanligt här ifrån)

puss

förlåt

men orken tog helt slut. det är ju faktiskt söndag. baket gick sådär. dom blev inte så vackra men i alla fall goda, antar att det är det viktigaste ^^' trotts allt bara andra gången jag gör dom. nästa gång blir det nog bättre (:



av den återstående malda mandeln tänkte jag göra mazariner av i morgon, medans jag håller tummarna för  att dom ringer angående utbildningen. ju mer jag tänker på det desstå mer jag vill jag. nu ska jag fortsätta lolcats sms med en fin. puss på er!

snart så



håller på och bakar sånna här små godbitar just nu, så fortsättning följer (;

bild från weheartit

puss


sommar



fick en bild på mig som min fina moster tog vid midsommar. så det får bli en sommar hälsning!

men snart snart snart snart snart snart är det jul <3

pudd

efter en sväng på stan



har shoppat lite idag. köpte detta silikon ark med små fördjupningar för att få lika stor macarons och kakor. så himmla smart! sen köpte jag lite baktillbehör för nu ska här bakas! tänkte baka macarons idag och sen redvelvet cake på tisdag. I'll keep you posted (;


så himmla fiffigt!


 hoppas att alla har en fin lördag!

puss

confession



jag saknade dig ikväll. ville bara säga det

Red Velvet Cake

Åh vad jag vill baka! SO BAD! och min senaste besatthet är amerikansk red velvet cake i olika former. det är egentligen en choklad kaka med mycket röd pasta/karemell färg. här kommer lite weheartit inspiration



nej nu är det jag som köper hem lite grejer så att jag kan baka! något ska väll sysslolösheten vara bra för. någon mer än jag som är sugen? (;

puss

tillbaks på ruta ett, igen

Vänner! nu sitter jag här och försöker planera hösten igen och det går sådär. för många frågetecken som vanligt. blir tokig snart! uscha. jag hänger liksom inte med. + att jag har en känsla av att jag har isolerat mig från mina vänner dom senaste  2-3 veckorna, har därför en klump i magen.  därför vill jag slänga ut ett : Tack för att ni finns, jag älskar er och ni är underbara! om du känner dig träffad så gäller det dig, och det vet du.



om 26 dagar är jag och bästa Elin påväg till Orlando, Florida. Can't wait!


puss på er alla fina! hoppas att ni har en toppenfredag!


känner mig lite produktiv

pust. idag har jag fixat och donat med både det ena och det andra. Jag var i Göteborg och lämnade ut ca 10 CV'n. jag hade 20 med mig men efter att ha blivit ganska otrevligt nekad att ens lämna mitt CV på ett ställe försvann modet. men det blir nog bra (:



sen har jag sökt en utbuldning med, en som jag inte ens vågade överväga. men än så länge är det hemligt (: vi får se om jag kommer in eller inte.

hoppas att ni har haft en fin torsdag!

puss

All set



nu har jag skrivit ut och häftat ihop 20 exemplar av mitt CV och personliga brev. bilden ovan har jag på mitt CV. bra idé? återstår att se antar jag (:

puss

Vardagslyx


lyxar till det med chokladdoppade jordgubbar en vanlig onsdag för att peppa mig lite. i morgon ska jag ner till göteborg och slänga ut Cv'n till höger och vänster så håll tummarna nu! fick förövrigt höra att jag är lik leighton meester aka blair waldorf, gjorde min dag!

vill du fixa egna små godbitar som dessa? det är busenkelt!

smällt din favorit choklad i ett vattenbad, doppa jordgubbarna. låt stelna i kylen någon timma och sen är det klart!

puss på det!

vill vill vill!

det här är vad mitt ytliga jag vill ha mest av allt just nu!

Hermés Kelly. så vacker!


åh! dom pastelliga klackarna från Miu Miu är så underbara.  Vill ha!

ibland har man det bra



choklad, favorit juicen, film och ett badkar man kan ligga raklång i. what moore can a girl ask for?

puss

Don't you ever kiss me once, kiss me twice



PUSS

( bilderna är som vanligt från weheartit )

nytt i garderoben


tänkte visa mina fynd från gårdagen! först ut är ett nattlinne i rosa spets, så himmla fint! finast av allt är rosetten på ryggen. jag har justerat banden så att det är en riktigt låg rygg, finast enligt mig(:

siden trosa i bästa färgen. mycket sköna och väldigt vackra. nytt sovplagg tror jag

och så köpte jag den här underbara klänningen! har velat ha en med sånt hjärta i över ett år sedan jag såg en i Elle. så himmla glad! älskar den!

sen köpte jag en gelé BH och en negligé också.

puss

Dagens


favorit 2 euro klänningen från spanien
Dior skärpet som jag fick av mamma tillsammans med väskorna

puss

förlåt!

vänner! förlåt för tystnaden igår. igår gick jag och bästa hannah vill Nelly outleten och jag fyndade lite som jag snart ska visa er (: sen spontan gick vi på bio, harry potter igen men grät bara lite lite den här gången. sen när jag kom hem började det. tjatet och utskällningarna av typen" vad ska du göra med ditt liv?!" och jag orkade inte ta det. jag har jobbat nonstop, ofta runt 120% i flera månader så jag tycker att jag kan förtjäna ett par dagars andrum. men icke. så jag var fruktansvärt arg igår och jag ville inte att det skulle svarta ner min fina pastellig,ljusa blogg. det var därför det var tyst.



su nu är det dags att ta tag i det hela, men på mitt sätt. utan tjat."Destiny is for losers. It's just an stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen" ( ja jag är inne i en GossipGirl period, håller på att titta ikapp mig) så det tänker jag göra. här ska skrivas listor och skrivas om CV'n så det ryker om det!

nu ska jag in till stan en sväng för att fika med fina Elina. kan inte fatta att hon flyttar på fredag :(

ha en toppen dag!

puss

nej nu peppar vi upp oss

mår mycket mycket bättre idag (: och nu när jag inte har något speciellt inplanerat på dagarna är jag grymt sugen på att baka. så om någon är intresserad av att prova en tårta a lá cake boss, hör av er (: här är lite weheartit inspiration




Ovisheten är värst


just nu, i den här sekunden känns livet pest. jag känner mig helt galet ensam och jag vet inte riktigt vem jag ska prata med om det. så jag skriver. i morgon blir jag arbetslös. och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. vad jag ska söka för jobb. vad jag vill. jag vet vad jag vill på lång sikt, jag vet till och med vad jag vill göra på kortare sikt som efter nyår men vad jag vill göra i höst vet jag inte. har jag ens något riktigt val? är det inte så att jag måste ta första bästa? även om det inte är det jag vill? håll dina dörrar öppna säger min pappa, men det känns som om han menar håll RÄTT dörrar öppna. men det som är rätt dörr i hans ögon är ju nödvändigtvis inte rätt i mina. varje dag sen sista antagningsbeskedet kom har det första han har sagt till mig efter att han har kommit hem varit: har du ringt skolan idag? varje dag. jag vill inte ens gå i skolan. eller i alla fall inte ljusdesign. inte som jag känner nu. så nu svävar jag i ovisheten igen. en del av mig vill bara skrika till mig själv att ta mig samman, ingen kommer och knackar på dörren och frågar om du vill ha ett jobb. "Destiny is for losers. It's just an stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen" som Blair skulle säga. Men en annan del av mig vill gömma mig under täcket en stund till. jävla ovishet

improvisation


dåligt ljus jag vet men det är mörkt överallt idag så det här är det bästa jag kunde åstakomma :P bulgursallad med soltorkade tomater och fetaost. blev himmla gott och inom dietens riktlinjer (:

puss

Back on track


kör favorit i repris. minus en skiva lax. mer orkar jag inte så här tidigt. nu ska jag strax åka iväg och jobba. sen ska det väll göras lite ärenden och kvällen är fri (: kanske blir någon fin film eller så. ska ju upp och jobba i morgon med så så värst sent blir det nog inte. ha en fin dag! skickar lite vardagspepp

puss!

oj va djupt

haha eller kanske inte. nu är jag färdig jobbad för i kväll och så himmla trött. huvudvärken är lite smått tillbaka. pappa tror att det kan vara på grund av dieten. suck. aja. inget att göra åt det :p men nu är jag jätte trött så somnar när som. blev inget djupt inlägg i dag, men det får ni leva med ;) det finns väll hopp inför morgon dagen.


natti natti

puss

post migrän


idag när jag stod och höll på med frukost fick jag världens migrän anfall! det var så hemskt! så det var bara att rulla ner överallt och försöka sova borta det. skulle egentligen jobbat delad tur idag, men det blev bara kväll. var ute och gick en stund för att få bort den sista värken. är dock sjukt trött nu. aja. jobbelijobb!

puss

en dag i morgon också



den här dagen rullade på som vanligt, jobbet gick bra. nervositeten släppte så fort jag kom dit som vanligt. idag fixade jag biljetter till mig och min kusin till Show Up Fashion Award. ska bli så himmla kul! men ah, nu ska jag sova, jobbar från 07-21:30 i morgon. så natti natti (:  bilden är förövrigt från tiden i San Diego

puss

suck

okej....det kanske är lite tidigt att säga men jag är inte helt säker på att dieten funkar. är hungrig HELA tiden...så borde det ju inte vara tycker jag. hum...är så trött, helt opepp på att åka till jobbet...men men. pengar är pengar och på lördag är jag arbetslös

puss

dag två


frukost dag två ser inte så fel ut den heller. 3 kokta ägg, 2 skivor rökt lax, gurka, tomater, grönt chaitea och favorit Juicen från Paulúns. mums!

puss

Vardags lyx


Vardags lyx för mig är att känna sig som en filmtjärna på 30-talet genom att tillåta sig att sova i den där fina vita med svart spets från Victoria's Secret, varför ska den bara hänga i garderoben?

Vardags lyx för mig är att sova på blodröda underlakan i kontrast till mitt favorit påslakan i vitflanell. varför ska just dom här sparas till jul?

vardags lyx för mig är att ta på sif högklackat när jag ska gå till ICA.  om man inte övar blir man inte bättre, så varför inte? vem bryr sig om man bara bor i ett litet samhälle utanför stan som jag gör?

vardags lyx för mig är att faktiskt våga ha framme mina fina designer väskor utan att skämmas. jag ser ju inte ner på den som inte har någon, så varför ska jag acceptera att någon ser ner på mig för att jag har det? Den stora och den lillabruna fick mamma i morgongåva av pappa men hon använder dom aldrig så jag fick dom. den svarta har jag får ärva efter min mormor när hon gick bort. 

Detta är väll inget att skämmas över? Alla är vi värda lite vardagslyx :)

puss

något nytt


jag tänkte prova en sån där tidnings diet, mest för att allt såg så himmla gott och sunt ut. så såhär kommer min frukosttallrik att se ut ett tag fram över. eller ah, man ska äta tre ägg men man fick själv välja och variera i vilken for man vill ha dom. egentligen ska det vara en bit skinka eller lax eller så också, men jag orkade inte ens äta upp detta så det får bli lite mer protein i nästa måltid. ser himmla gott ut om ni frågar mig (:

puss

A woman can’t have too many shoes, just inadequate storage

åh skor. underbara skor! idag när jag har städat och lagat mat har jag gjort det i fina,sköna,höga klackar. allt blir så himmla mycket roligare då! jag funderar på att sätta upp små hyllor till mina skor på en av mina väggar. här kommer lite inspiration, bilderna är som vanligt från weheartit



när jag och min kusin åker till London i oktober/november ska jag köpa ett par Miu Miu skor. sånna med svalor tror jag. dom är så himmla fina!

dom rosa är fruktansvärt fina!

dom marinblå är himmla fina dom med! det tål att tänkas på ;)

puss

Tada!


före

efter

Once in a while

morgonen har ängnats åt GG men nu är det dags att ta tag i verkligheten. tänkte städa och kanske möblera om lite idag. sen kommer Elin om en stund så ska vi fylla i lite papper och sånt inför USA. langar min tönt-pepp-lista om det är någon som behöver lite vardags pepp (: 

puss


I just miss You



Jag vet inte vad det är som gör att ditt hjärta slår dubbelslag för henne, men du min vän förtjänar någon som älskar dig, och hela dig! inte bara vissa bitar. jag tror inte att hon gör det och det gör så ont att se. För du förtjänar allt och lite till. jag vill få dig att inse det själv.  det är inte bara jag som saknar dig, alla saknar dig. snälla, snälla söta rara underbara du kom tillbaka till oss. kom tillbaka till mig min vän. för jag saknar den du var, den du innersinne är. Jag saknar helt enkelt DIG!

En söndag



min söndag spenderas med GossipGirl, Brämhults juice och den här lilla myspellen i min säng. helt okej vill jag lova. Jag och Elin kollade på Jurrasic Park 1 och 2 igår, men den 3e får bli nästa gång. många skratt och lite skrik blev det i alla fall. himmla fint

puss

En Dagens


hejhej. nu åker jag till Elin iklädd nya facvorit Jeansen från Monki och en av mina bästa spanienköp.

för övrigt har mitt hår snart växt ut som där 15 centimetrarna som jag klippte av i slutet av maj

puss

T.G.I.F och en lördagsmorgon


igår hade vi teaterfest( alltså en fest med min gamla teatergrupp) hos Victor, men jag kallar honom Vicky;) Han bor här

Här är Fabian(fyllekajaN), Hannah och Veronica, även känd som Veronix

Här är Vicky som försöker se plågad ut och Albin

Världens bästa Hannah

Vicky lånade mina ReyBerri

Albin em....ja jag vet inte riktigt vad Albin gör men Hannah skakar rumpa

sen satt vi inne i vardagsrummet när det blev för kallt. det här är Felix, Vicky och Benjamin. jag gillar den här bilden för det synns att felxi är trummis (: sen åkte Felix och Veronix hem( justde dom är ihop sa inte de) och Hannah och Fabian bestämde sig för att åka in till stan tidigare på kvällen. vi satt och lyssnade på musik och tjötade en stund sen gick vi och la oss

jag har sån himmla himmla tur, för jag blir aldrig bakis. jo det är sant! så jag vaknade hur pigg som helst typ vid 10 och gick upp och började städa. Jag plockade ihop alla burkar och tomglas, sorterade dom,slängde fimpar och gammalt äckligt snus(!!), la all smutstvätt i en hög i stället för att det låg utspritt på hela golvet( Vicky har varit ensam hemma med Albin och någon mer i typ 3-4 veckor så ja, det va lite stökigt :p), torkade av alla ytor, satte in all disk i diskmaskinen, diskade lite för hand och sen lagade jag frukost till killarna. Äggröra tomater, ugnsvarma frallor och kaffe! mums! mycket tacksamma killar (:

nu ska jag snart åka till Elin för peppkväll. ikväll ska vi se Jurassic Park filmerna och peppa USA resa. fin helg detta

puss

i mitt personliga bibliotek

Tänka sig! även idag gick jag paket på posten!


!! 

mitt personliga bibliotek börjar arta sig!

nu ska jag åka iväg på teater fest hos Victor. vi hörs i morgon!

puss

You have been selected for early entry into Pottermore

idag fick jag mitt välkomst mail! iih! jag får tidigare tillträda! så himmla bra dag idag! Jag klarade en sak på jobbet som ingen annan har klarat hitills, jag fick ett sjukintyg så jag kommer få sjukersättning för förra veckan, Elin kom hit och hjälpte mig med Cupcakesen och jag hittade  ett hemligt paket i brevlådan!



The Tales Of Beedle The Bard och Quidditch Through The Ages( som förövrigt kostade 1 galleon ovh 11 silver siklar) så himmla fint!

puss

pastelliga små delikata paket


Nu har här bakats! idag blev det chokladcupcakes smaksatta med färska hallon.

min bästavän när jag ska baka är min ljusblå kitchen Aid maskin, älskar den så  himmla mycket! fick den i studentpresent av mina föräldrar och mina bröder (:

sådär ja! nu ska det bara dekoreras lite


tada! hoppas att dom blir nöjda på jobbet i morgon! Tack Elin för hjälpen och sällskapet <3

puss

Cupcake time!

nu ska jag börja baka cupcakes, och om en stund kommer Elina och hjälper till med dekorationerna. kommer bli så himmla fint! här är lite inspiration från weheartit


20 September 2011

Ååh! jag måste få tala om en sak! dör lite av förväntan men det kommer bli så himmla himmla bra! Den 20 september åker jag och Elin till USA för att spendera en hel vecka i Orlando, Florida! och vad finns i Orlando kan man fråga sig? Universal Studios, Sea World, Island of Adventure och i det sist nämnda finns THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER! åh jag dör jag dör jag dör! HÄR kan man läsa om när Doe Deere var där.

här kommer lite bilder på hur det ser ut. alla bilder är som vanligt från weheartit


Jag kan inte fatta at vi bokade idag! lyckligaste tjejen i stan just nu!

puss

Fint paket en vanlig Onsdag

Efter jobbet stannade jag till på posten och hämtade mitt paket. det var lite skojigt för jag visste faktiskt inte vad det skulle vara för någonting eftersom jag har beställt 2 olika saker. men idag fick jag paket från Kakburken!



ny sugarpaste och tre nya utstickare!

när man har läntat till jul sen i mars så känns det som att det alldeles strax är jul nu när det är augusti så jag har köpt en järneksutstickare i tre olika storlekar. kommer bli många fina cupcakes framöver!

och så köpte jag 1 kg vit sugarpaste( sockerpasta). Jag tycker att det är bäst med vit för den är jätte lätt att färga så kan man anpassa massan med färg efter så mycket om man behöver. jag har en himmla massa olika färger så det passar mig utmärkt(: i morgon efter jobber kommer Elin hit och ska hjälpa mig dekorera cupcakes för jag tänkte bjuda på det på min sista dag på jobbet på fredag.

mycket fint med hemliga paket tycker jag

puss

en morgon blogg

nu sitter jag här vid mitt köksbord och ska strax åka iväg till jobbet. känns sådär kul men nödvändigt i det stora hela. idag jobbar jag 07-16 och det är lite segt, men har bara tre dagar kvar nu så varför inte simma ända in i kaklet?  På vägen hem sen ska jag stanna till vid Lentas som är mitt lokala postkontor och hämta ett spännande paket. mycket fint om ni frågar mig. så det kommer säker ett inlägg om dess innehåll senare idag.

langar lite weheartit inspiration



Åh Nate how I love you <3


töntvarning, jag vet men ni gillar mig ändå

puss

Tisdag i dag trall la la

nu är jag så himmla himmla nervös. riktigt ont i magen av nervositet över en konstig grej. men idag är första dagen jag är tillbaka på jobbet på nästan två veckor. uscha! men det blir säkert bra. det brukar flyta på fint (:


Elin kom hit efter jobbet igår och nu har vi stordåd planerade igen! är så exalterade att jag bara hoppade omkring igår. men  mer om det ikväll, vi vill inte avslöja något förän allt är klart :)

ha en fin dag!

puss

bild som vanligt från weheartit

lättnad

tredej reserv. så lättad. USA here i come!

Studera.nu

jag hatar denna sida! har sedan 00:01 uppdaterat om och om igen för att få reda på vad jag ska göra det närmaste året men icke. ingenting. den 8 augusti skulle man få besked. det är den 8 augusti nu, vart är mitt sabla besked?! kunde inte somna förän vid 03:30 i natt för att jag hade så ont i magen på gruna av nervositet. blir tokig!

okej . ärligt talat vill jag inte komma in. helt ärligt vill jag få se att jag fortfarande står som 5 reserv så att jag kan få ett år till till att resa. jag vet inte om jag är redo att pausa mitt liv i tre år


puss

You Know You Love Me XoXo



har en dejt med Nate, kör ett Gossip Girl maraton och har en mysig katt bredvid mig. fin avslutning på veckan måste jag säga.



Mr. Mysig för stunden (:

puss

Santa baby


här sitter jag i min favorit klänning i mitt nya mörka hår och lyssnar på julmusik. åh vill ha jul NU! kan ingen spola fram tiden lite?

ingat står på schemat men jag är glad ändå (: kanske plockar i ordning i mitt rum lite, målar om mina naglar och kollar på lite gossipgirl...ja låter väll som en rätt okej söndag. ska fundera ut vad för typ av cupcakes jag ska bjuda på på fredag, sista dagen på jobbet och så måste man ju bjuda på "tårta". hum... kanske planera lite inför min och Elins 20 års fest...ja det är ju söndag, fullt av olika möjligheter!

vet inte om jag sa det men har ju klippt luggen med. hej hej!

puss

Hex hit och Hex dit

nu har jag suttid i någon timma och lekt lite med hex koderna. ny header är på gång och tänkte pröva med lite olika färg kombinationer. tror att det får bli något liknande det här. ljusblått är ju himmla fint, speciellt i kombination med rosa.

puss

Finaste lördagssysslan

Idag tog jag min väska och åkte ner till sköna Göteborg för att spendera med världens bästa Amanda. vi konstaterade att om man bortser från tiden jag var i USA var dom här veckorna det längsta vi har varit ifrån varandra på flera år. åh du underbara vän! du är så mycket mer än en kusin!

vi tog sopplunch på magasinsgatan. här är världens bästa Amanda

linssoppa med örter och tomat, basilika bröd och sallad. MUMS!

shopping stod på schemat och här är mina fynd
ett par jeans med hög midja från Monki, mycket sköna
2 snusnäsdukar till håret från Emma och Malena
bästa lipsylet från Kicka ( finns även på Åhléns)
Mascara och lösögonfransar från Åhléns
Chanel nagellack från NK

Lacket heter mimosa och verkar vara det perfekta gula. var välrdigt missnöjd med IsaDoras Yellow Mellow men bästa Elsa tipsade om detta.

väldigt fin lördag om jag får säga det själv!


juste. jag har ju färgat håret. bättre bilder kommer men ja så här ser färgen ut i alla fall (:

puss

have yourself a merry little christmas

Jag vet. jag är lite störd. men jul är det absolut bästa jag vet. jag började längta till jul redan i mars tror jag, och nu har jag börjat lyssna på mina julspellistor and i love it! jag längtar sönder till denna underbara tid!
julbelysning och snö, en av de finaste kombinationerna någonsin tror jag. ljus och snö!

tänk att få skicka fina julkort, typ sånt här!

tänk när man får julpynta hela huset. vart jag än befinner mig ska jag ha en egen julgran!

tänk att få sätta på bästa julspellistan och få hänga upp fina ljus i fönsterna

tänk att få springar runt i små butiker och leta fram fina klappar till nära och kära, och sedan slå in klapparna i ljuset från stearinljus, kanske lacka ett och annat bara för att det är så himmla fint.

och att få skapa fina bakverk och underbart julgodis. åh jag vill ha jul NU!

alla bilder är från weheartit

puss

Varför inte

den som känner mig vet att jag är en väldigt pastellig person, jag älskar ljusa fina färger när det kommer till kläder, inredning, smink, bakverk så varför inte hår? efter att en av mina favorit kvinnor Doe Deere förverkligade en barndomsdröm om att ha ljusblått hår så har jag funderat lite. det vore ju ganska roligt att ljusa upp håret till Luna Lovegood blondt så att man kan byta till vilken färg man vill. jag är inte rädd för förändringar på det här sättet så det vore lite skojjigt att kunna färga det i den färgen man känner för den veckan eller månaden. här är lite inspiration. alla bilder är från weheartit



och nu den fantastiskt vackra Doe Deere i sitt blå hår



som dom sa på Top model här om dagen : She is painfully beautiful !

puss

by the way

vårt internet har legat nere från och till idag, och nu är det lite för sent för att jag ska kunna skriva något något fyndigt. vi hörs i morgon (:

puss


Dahlia Fashion

Jag skulle vilja tipsa om min bästa London butik, som råkar vara min bästa online shopping sida: Dahlia Fashion Deras kläder är helt underbara och deras service är toppen! Jag och min kusin hittade denna underbara butik när vi var i London 2010. vi köpte varsin klänning och sedan dess tror jag att jag har köpt 6-7 stycken till. Klänningarna ligger mellan 60 och 70 £ + ca 10 £ frakt men dom är så värda det! Dom säljer bara ett fåtal av varje plagg och jag har aldrig behövt vänta i mer än 5 dagar på leverans, kortast 2 dagar + att jag har fått hem det direkt i brevlådan de flesta gångerna. Här är några av mina favoriter som finns uppe nu





älskar den här! önskar dock att den var i en lite gladare, pastelligare färg (:

alla bilder är tagna från deras hemsida

puss

när man är sjuk

Jag är fortfarande sjuk, har hitills druckit 5 liter vatten idag och har nu påbörjat min andra rulle hushålls papper. sov kanske 4 timmar i natt eftersom jag fick hostattacker hela tiden. så idag är ingen toppen dag. Igår åt jag och min lillebror thaimat och kollade på film när vi va ensamma hemma, det var mysigt (: tänkte tipsa om min bästa sjukfilmer


Crybaby

Blue Hawaii ( bästa Elvis-filmen enligt mig)

Pleasantville

Marie Antoinette

The Runaways

Wild Child ( min ultimata feelgood film)

Scott Pilgrim VS The World

alla bilder är från weheartit

puss

it hurts


weheartit

The Magic Quill


jag hittade den. den magiska fjäderpennan som skriver in alla magiska barn i boken. JAG hittade den och jag fick den att sväva. jag kan inte förklara känslan när jag såg mitt namn skrivas in bredvid dom andras. Pottermore here i come!

puss

p.s. jag vet att bilden är fär stor för min layout men ville att ni skulle få se bättre (:

still sick


fortfarande sjuk, sämre idag. känner mig som om jag hostar upp mina lungor. i morgon ska jag be min mamma köpa den första Harry Potter boken på engelska så har jag något att göra i alla fall (:

puss

p.s. lite sur på Pottermore.com. jag hade skrivit rätt kod men ändå funkade det inte. *mutter*

bilden är från weheartit

fransk manikyr with a twist


när man är sjuk finns det inte så mycket roligt att hitta på, men ett litet skojigt tidsfördriv är ju att måla naglarna :) för att göra franskmanikyr with a twist behöver du

* någon form av bas nagellack, då håller det hela längre.
* ditt favorit nagellack, vilken färg det än må vara :) min är blå just nu så därför tog jag det
* ett helt vitt nagellack till den franska biten
* ett avslutninga nagellack, samma funktion som bas. jag använder Mavalsa Super Base och One minuite quick finish
* franska manikyr mallan. finns där man säljer nagellack, kostar sisådär 25 riksdaler

måla ett lager bas och vänta på att det ska torka, vänta ett par minuter för säkerhetsskull. lägg sedan på din färg. jag väntade typ 15 minuter innan jag la på ett quick finish lager. när det är tort sätt på dina mallar. jag använde samma på båda händerna för att vara lite sparsam. lägg på det vita på nagelspättsen och låt torka länge så att det inte kladdar. avsluta sedan med ett quick finish lager and voíla!


jag använder Isadoras Miami Blue.  tycker hemskt mycket om den måste jag säga. så där har ni en fransk manikyr with a twist ^^

jag har förövrigt världens kanske finaste överkast i mina ögon!

puss

RSS 2.0