Honey I'm home

hemma! Har haft en finfin mina semester men jag är väääldigt trött. så nu får se och höra mer i morgon!
 
P U S S

P.s

Under tiden som jag är borta(hela en natt haha) så tänkte jag bara tala om för er hur glad jag blir varje gång någon kommenterar här på bloggen! Jag blir så glad att jag nästa hoppar upp och ner. Ni är ett par stycken som läser min lilla blogg så det vore så himmla kul om ni då och då kunde skriva en rad eller två. Puss


Hejdå!

nu åker jag till danmark! vi hörs i morgon, puss!

It's hard

igår under mötet slog det mig igen, där mitt under allt prat om "min häst dit och min häst hit" att du inte är min, att du aldrig va min och att du aldrig kommer bli min. Visst gick min lektion på Petit bra i måndags men du var mycket mer än så. dom andra sa saker som " man får ju nya favoriter" och visst är det så men du var ingen favorit, du var min häst. Jag älskar dig Wellington och jag kommer aldrig glömma dig. Jag önskar att allt hade varit annorlunda, att du hade varit min

Cake Pops!


jag hade lovat att stå för fikat till mötet idag, och eftersom jag var i stan och långlunchade med min fina madde hade jag inte så mycket tid på mig. Då är det snabbaste, enklaset och godaste man kan göra Cake Pops. Man tar ett paket med kakor, i det här fallet valde jag Maryland Cookies men har gjort det med Oreos innan vilket fungerar alldeled utmärkt. Sen blandar man det med 100 g(ett halft paket) Philadelphia ost, rullar det till munsbits stora kulor och ställer in det hela i frysen i ca 20 minuter. Smält under tiden valfri choklad, här använde jag mörkchoklad och klipp papperssugrör på mitten. ta ut kulorna ur frysen, doppa pinnen i choklad och stick i, detta gör att pinnen fäster. doppa sedan det hela i choklad och snurra av den överflödiga chokladen. låt stå i kylen en stund så att chokladen stelnar. klart! bilden blev suddig men ja, lite så kan det se ut!

heartshaped bruises

var på vårdcentralen här om dagen och då tog dom ett blodprov på mig. Jag får blåmärken bara man tittar på mig ungefär så har nu ett ganska stort ett i armvecket. kom och tänka på den här fina låten. Har för tilllfället cakepops i frysen, dom ska snart doppas i choklad och serveras som fika på mötet om en timma. vi hörs senare!

He kissed my lips I tasted your mouth




finaste videon till finaste Katy låten Thinking of you

the Plan

Dagens plan är följande:

äta mini frukost

Blogga

ta 11:40 bussen till stan och kolla lite

12:30 äta sushi med bästa Madde

kolla lite mer i stan

åka hem

blogga

styrelsemöte med ryttarföreingen

packa

äta

blogga

sova

 

japp det var nog allt

 
 
 
 

Alla första

Min första kärlek hette Pontus, eller ja det heter han ju fortfarande. Vi var 14 år och jag var så kär att det gjorde ont. Jag kan fortfarande komma ihåg hur nervös jag var första gången vi skulle se, vad jag hade på mig och hur dina ögon gnistrade lite där under den svarta sneluggen när jag fick dig att le. Jag kommer ihåg när du kysste mig där under bron för första gången, hur mitt hjärta slog så hårt att det hotade att hoppa ut ur bröstet på mig. Jag minns dubbelslaget när du viskade att du älskade mig, det var adra gången vi träffades men vi visste båda att det var sant. Alla mina första var med dig. Min första riktiga kyss, min första riktiga pojkvän, den första pojken jag verkligen älskade. Med dig kom kärleken, nya erfarenheter och nya vänner. Men också hjärtesorg, ärr och mörker. Jag kommer alltid att älska dig på ett sätt och jag hade aldrig varit den jag var utan dig.

jo men det gick ju bra

jag är superduper bra på att skriva listor, jag vågar påstå att jag älskar listor. Men att göra allt som står på dom? not so much. haha kom nyss upp ur sängen, att ta upp datorn och skriva därifrån var kanske inte min bästa idé direkt. Nu har jag precis ätit frukost, sitter och lyssnar på den här spellistan och samlar energi för att ta mig ann kläddelen i mitt rum. För det SKA göras innan jag åker till jobbet!
 
dagens frukost! rostat fullkornsbröd med philadelphia vitlök&örter, sallad och skinka, bästa juicen från Paulúns och Starbuckslatte. M-m-m!

What to do

Goood morning!
hjälp vad det är skönt med sovmorgon, lyx lyx lyx! tänkte fortsätta i det tecknet med Starbucks kaffe till frukost
 
dagens schema:
  • Äta frukost, helst något nyttigt 
  • Gå en promenad
  • Städa! det är kaos här hemma, kaos I tell you
  • Äta lunch
  • blogga
  • jobba( 14:45-17:15 längsta arbetsdagen någonsin)
  • städa lite mer
  • blogga lite mer
  • äta lite mer
  • sova
ja då var det väll bara att sätta igång då!

F A S H I O N

Just nu pågår Fashion Week i Stockholm, dom flest bloggar jag läser har fått sina inbjudningar och jag sitter här vid mitt köksbord grön av avundsjuka. För jag älskar mode! Att blädra i Elle och Vouge, att få drömma sig bort i alla vackra kretioner är helt fantastiskt. Sen kan jag verkligen inte påstå att jag gillar allt som är modernt, låååångt ifrån. Men vem gillar allt som finns i affärerna liksom? Jag har min stil som jag trivs i, 50-60 tals siluetten passar mig men jag tycker självklart att mer än mina markerade midjor och rockabilly luggar.Jag gillar både vackra genuina Vintage klänningar och att kunna gå in på tex H&M och komponera ihop en snygg 60-tals outfit. Det vore jäkligt kul att få jobba som Elsa gjorde innan, PR-ansvarig på något klädföretag eller om fina Emma som är webb-redaktör på Damernas Värld. Den som lever får se anntar jag, det ska nog bli människa av mig med ska ni se

Introducing me

En presentation av den jag är, det här är både lätt som en plätt och jättesvårt på samma gång. Jag kan presentera mig själv i 5 meningar eller över 5 A4 sidor. Men jag ska göra mitt bästa för att hitta något mellanting.

Jag är Rebecka Hallams, en 20 årig(fyller 21 i december) tjej som bor med min mamma, min pappa och min lillebror(som är 19 år och inte så liten längre) i Sandared utanför Borås. Jag har en storebror som bor med sin fästmö(världens bästa svägis) och deras hund i en lägenhet inne i Borås.  Jag har flyttat 6 ggr i mitt liv, mest inom kommundelen men när jag föddes bodde vi i Odense på Fyn i Danmark. Jag tycker att danska är ganska lätt att förstå men förstår knappt ett ord norska.  Jag har växt upp med svampplockning, vinterfiske och kräftfiske. Jag  kan skilja på Karl Johan svamp och björksopp och jag kan bryta nacken av en fisk och sedan rensa den. Jag är otroligt tacksam över att jag har fått växa upp på det sättet, närheten till naturen kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Genom åren har jag hållit på med nästan alla sporter du kan tänka dig: fotboll, tennis, simning, innebandy, street dance, friidrott, basket, judo, balett och sist men absolut inte minst ridning. Jag började rida i 7an när jag var 12 år och har älskar det sedan första gången. Jag vet inget som är så roligt ,givande och med så många utvecklingstillfällen. Ridsport har ju såklart sina mörka sidor och jag ramlade av illa på en tävling. Diagnos: alla muskelfästen i höften släppte. Ont är bara förnamnet men efter vila och rehabträning var jag på’t igen. Efter studenten började jag jobba med hästar. Jag ville gå hippologen och behövde praktik så jag flyttade först upp till Linköping ett par månader och jobbade med hästar där. Sen fick jag ett oväntat mail, tog mod till mig och tog mitt pick och pack och for till San Diego i Kalifornien, USA för att jobba med hästar där. Det blev långt ifrån som jag hade tänkt mig och jag slutade efter drygt en månad men stannade kvar i San Diego en månad extra. Efter den resan har jag en förkärlek till USA som aldrig kommer försvinna.

Ridning är som sagt ett av mina största intressen men utöver det läser jag mycket böcker. Harry Potter serien är favoriten nummer 1 men The Hunger Games böckerna kommer på en andra plats. Men jag läser mycket annat också. Sen är film och serier alltid kul och jag är väll en nörd i det mesta. Star Wars, Star Trek, Indiana Jones, Sagan om ringen, Harry Potter, Disney you name it. Just nu ser jag mycket på Mad Men. Mat och bakning ligger mig varmt om hjärtat och jag har ett nyfunnet foto intresse. I musikväg lyssnar jag på väldigt mycket olika men främst på Elvis och Johnny Cash, men det beror faktiskt helt på humör. Förutom detta älskar jag sällskapsspel och att umgås med mina F A N T A S T I S K A vänner.

Om man ska sortera in sig i fack så är jag en 50-60-tals brutta, men jag tar på mig det jag tycker är snyggt som jag känner mig bekväm i.  Det är för det mesta klänningar med markerad midja. Jag älskar Lyx. Verkligen Ä L S K A R lyx! En starbuck kaffe till en måndags frukost, chokladdoppade jordgubbar en tråkig tisdag, bubbel en onsdag, bubbelbad med levande ljus och att unna mig själv saker. Jag älskar det. Jag jobbar hårt för mina pengar och skäms inte över att lägga dom på materiella ting. Jag kan få lika mycket lyxkänsla av en snygg klänning på H&M som jag får av min dyra(men ack så underbara) Highligter från Yves Saint Laurent så det är inte pengarna det hänger på, utan känslan.

Jag älskar att uppleva och att lära mig nya saker så resor ligger mig varmt om hjärtat. Just nu efter ett reselöst år suktar jag extra mycket efter äventyr. På torsdag ska jag åka till Odens med mina föräldrar och bara vara, det ska bli fint. Annars är London en fantastisk stad dit jag hoppas återvända ganska snart. Sen är det kanske en HP-nörd resa på gång till våren men mer om det senare. Min senaste fix idé är att jag vill lära mig franska och åka till Paris. Sen har jag många andra drömresemål. New York, San Fransisco, Memphis, Tokyo, Berlin, Milano, Venedig, Nice och Brighton för att bara nämna några.

Någon dag vill jag bo på en gård med högt i tak, knarrande trappor och amerikansk veranda. Där ska jag bo med mitt livskärlek, våra barn och älska livet. Jag ska ha en häst eller två, och en ponny till barnen och som hobbyverksamhet vill jag föda upp berner sennen hundar. Jag ser en bild framför mig där jag rider ute i skogen, med tre kanske fyra vuxna hundar som lydigt lunkar med. Mitt mål i livet är att bli lycklig.

 

Vad kan jag säga mer? Jo! jag älskar älskar älskar jul! Det är nog det bästa jag vet. Från första advent till 27 december är min bästa tid på åren. Bryr mig inte ett skvatt om julklappar eller så, det är känslan, dofterna, ljusen och förväntningarna. Jag börjar längta till jul redan i mars och nu spelar jag min julspellista ungefär varannandag.  Ja, det här är nog jag, ganska knasig, väldigt glad och med stor aptit på livet

 


Michael Kors

nu snackar vi Cravings! Ä L S K A R i princip allt med Michael Kors. Så mycket fint så lite pengar

Every step i take, every move I make I'll be missing you

Det finns inte ord nog att beskriva hur jag mycket jag kommer sakna dig min älskade vän
 
In another life, I would make you stay
So I don't have say you ware the one that got away
 
Comparasons are easily done once you had a taste of perfection
you'r like an indian summer in the middle of a winter
like a hard candy with a surprise center

Party Hard or Go Home

några bilder från igår på fina tjejor!
 

jo jag har tänkt lite

Jag har tänkt lite sähär. Eftersom jag uppdaterade superduperdåligt den senaste tiden kompenserar jag genom att göra en sånhäringa bloggutmaning. Jag gjorde halva den här på en annan blogg för tusen år sedan(första vändan  i USA) och hittade den nu när jag fick lägga in allt på nytt i datorn.så jag tänkte köra följande med start i morgon. Hoppas att ni gillart! 

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


once more please

Bloggen! Fina, ljusa glada bloggen. Veckan som varit har bjudit på stress, pappersarbeten och avsked. kör en liten sumering.
Måndag: Jag var med pappa i göteborg då han skulle operera axeln, överraskade min finaste kusin med bästa kaffet från Magasin 11 på henns jobb, hängde i butiken där hon jobbar( Emma&Malena vår andra kusin Johannes fästmös ena butik) och bjöd henne på lunch. Sen ridlektion med min Wellington. Fick reda på att det var spekulant på honom så hjärnan gick på högvarv
 
Tisdag: Tog hand om min pappa som mådde sådär efter operationen. Vi körde Harry Potter Maraton och jag sörvade honom med diverse. Fick reda på att bud var lagt på Wellington och försökte desperat hitta ett sätt att köpa honom. Jobbade kväll och sen var dagen slut
 
Onsdag: "ledig dag" körde pappas bil till verkstan för service, åkte med pappa till han jobb, lämnade datorn där för tecSuport hos storebror, fick göra en systemåterställning och förlorade alla mina bilder från nya kameran. Fick instalera om alla program, deppa lite över mina förlorade bilder, bakade bbullar till pappa och försökte(med betoning på F Ö R S Ö K T E) förstå mig på CSN
 
Torsdag: fick lite panik är jag vaknade helt ensam hemma. lite vart-är-min-nyoppererade-sjukskrivna-pappa någonstans? han hade minsan bestämt sig för att ta bilen till jobbet. 3 dagar efter operation. bra där pappa. satt mest med CSN innan det var dags att åka till jobbet, pappa hjälpte mig att förstå till slut. Är inte van att känna mig dum, ingen känsla jag vill uppleva ofta kan jag säga. Sen var det åter igen dags för jobb, inte mycket att säga om det. smsade med min bästa hannah den sista stunden, började skriva om Wellington och så var det kört. Helt jävla kört. Smyg grät på jobbet och sen när jag satte mig i bilen bara kom det. kunde inte sluta gråta, eller jag grät inte. Jag lipade. det slog mig liksom plötsligt att det var över, att han inte var min längre. Jag kan inte förklara hur ont det gör och hur mycket jag kommer sakna honom. Men han förtjänar ett eget inlägg så det ska han få.
 
Fredag: Ovanligt pepp på jobbet, körde hörlur i ena örat och headsetlur i andra. Pepplistan på för att blicka framåt. Efter lunch började jag dock må konstigt.Ögonen sved och kliade och jag kände mig yr, som om rummet snurrade lite lite. Jag har inga allergier så jag kunde liksom inte förstå vad det kom ifrån, det vet jag fortfarande inte. efter jobbet åkte jag lite snabbt ner till stan för att hämta mina nya brillor(bild kommer) jag är så himmla himmla nöjd! älskar dom! det kändes lite bättre i ögonen när som väl var på. Kvällen spenderades dock hemma, inget wild and crazy där inte.
 
Lördagen: Min stalllördag. Det tog emot för jag visste ju vad som väntade, det privata avskedet. Så efter 2 extra timmar i sängen åkte jag upp, gjorde mitt jobb och satt sedan en timma med Wellington i hagen. Det blev inte så tårfyllt som jag trodde, jag antar att jag hade gråtit alla tårar under torsdagen. Men han ska som sagt få ett eget inlägg. Sen stod det fest på schemat. Först vin och skratt hos Hannah, sedan krogen med Veronica, dans med Madde och efterfest med Victor. Veckans andra avsked där eftersom han flyttar till Australien i morgon, kommer sakna honom till tusen
Söndag: Ja nu sitter jag här, vid mitt köksbord sådär lagom söndagssliten. Skulle vilja påstå att noll knop är gjorda idag, en riktig ickedag faktiskt och det känns skönt. Veckan som kommer har jag få saker inplanerat men det är ju endel skolsaker som ska fixas och sådär. Ikväll tänkte jag läsa Harry Potter, kanske ta ett bad och se senaste avsnittet av Awkward. Och uppdatera bloggen naturligtvis! För nu är jag minsann tillbaka
 

System failure

Min dator har oförklarligt dött, har försökt med både det ena och det andra men den vill inte vara med. Ska låta någon med teknikfingrar kolla på det hela men tills dess kommer det bli relativt tyst. Här är en bild på mig och Emmy från i lördags


Förlåt

Jobb och mycket tankar idag, därav tystnaden. Är snart tillbaka


A girl can dream

Har nu påbörjat min tredje timme på jobbet, hade väldigt mycket hellre sovit ut i min säng men man kan inte få allt. Ikväll är det festligheter på schemat för min del, hoppas att vädret blir lite bättre snart bara.


time to go

lunch idag blev fajita sallad, mumma! Nu bär det av till jobbet, hehe undar vad dom säger om nya frillan

let's start

Min lediga dag igår spenderades i frisör stolen , sen lunch på ny italienska( kommer så gå tillbaka)och sen hjälpte hannah och madde mig att välja glasögon. Är så himmla himmla nöjd. Hämtade pappa på flygplatsen igår kväll, somnade vid 1 och vaknade upp helt utvilad vid 9 idag. Har nu låtit bli allt med socker i 3 veckor och jag mår bättre, är piggare och har gått ner ett kilo. Det känns så bra. Åt lite frukt och kollade på senaste true blood och sen snörade jag på mig joggingskorna och tro det eller ej men jag sprang en runda! JAG! Eller ja jag varvade jogging med gång, måste kolla om knät håller men i alla fall. Nu sitter jag här nyduschad och tänkte göra i ordning lite mat, vid 15 är det dags för jobb

The King

35 år sedan  han gick ur tiden, men han kommer leva kvar föralltid genom sin odödliga musik
 

Oh Yes

passade på att köpa lite produkter så att jag kan ta hand om min nya blonda kalufts. ÄLSKAR Biolange! Det luktar så himmla himmla gott och  gör underverk för håret. dessutom hade dom paket pris på shampo och balsam OCH köp tre matrix produkter och betala för två så inpackningen fick jag på köpet^^

Let's see if blonds have more fun

känn på den!

A wind of change

du var det dags, intar frisörstolen

Just Happy

Har haft en så himmla bra dag! och nu ska jag avsluta den med Rosé kväll med min bästa Hannah, så vi hörs ordentligt i morgon för då är jag ledig och har finfina planer!

once upon in amerika

smal, liten och amerikansk

Sunshine


Flex, Hannah och glasögon

på söndag går mitt semstervik ut, efter det går jag på timmar igen så idag och i morgon är min sista chans att använda min ihoptjänade flex! så idag flexade jag en timme och gick ner till stan en sväng, provade pennkjolar, köpte ny eyeliner och blev dödsförälskad i världens finaste cape! Bästa Hannah kom ner och vi fikade lite. sen hjälpte hon mig välja bland alla fina bågar, och jag kunde ändå inte bestämma mig! Ska dit igen när jag är ledig på torsdag. Men det lutar åt Hornbågade i alla fall

a trip down memorie lane

Jag.Saknar.USA

Världens bästa Wellington

jobbig första dag på jobbet. Åkte direkt upp till stallet och hade en kanon lektion med min bästa. så bra avslut på dagen!

Stockholm dag 3

vi tog vårt pick och pack och sa hejdå till hotellet ganska tidigt, åkte bort till centralen för att lämna väskorna och tog ytterligare ett varv runt stan
på hötorget var det matmarknad! Hungrig var bara förnamnet, blev sugen på att flytta till stockholm tack vare det här
På Monki hade dom discokulor i taket!
fika bör man annars dör man!
sen var det bara att pallra sig till stationen och åka hem. sex timmar senare var vi hemma, trötta men väldigt nöjda. Skulle tro att jag snart är tillbaka igen

Ojdå

Gissa vem som hade inlägg förberedda men glömde trycka på publicera? this Girl! Sista delen av Stockholms bilderna kommer, håll till goda. Kunde inte låta bli att kolla på OS avslutningen igår, gick och la mig 01:15 och idag var det bara att pallra sig till jobbet. Det var såååååååååå jäkla bra!!! Ångrar det ute även om jag är väldigt trött idag. I'll sleep when i'm dead right ;)


Keep calm and Pottermore

sitter och kollar på första Harry Potter filmen med pappa, längtar tillbaka så att jag tror att jag går sönder. Resultatet är att jag nu kollar på resor :P

Stockholm dag 2 del 2

efter lunch tog vi tunnelbanan bort till Drottninggatan för lite mer shopping
förstår fortfarande inte hur det här gick till. Mind fucked indeed! Kan intyga att gubben där uppe blinkade, Vi försöker fortfarande lista ut hur det här gick till
sen gick vi in på en sido gata och hälsade på min bästa Dennis på sista dagen på jobbet. Sen gick vi in i en annan liten inredningsbutik helt i min smak, kolla bara!
Ville ha ALLA dom här! Sååååå fina!
sen åkte vi tillbaka till hotellet för dusch och lite piffnning. Favorit playsuiten åkte på och hannah envisades med att föreviga varenda minut! Haha har ett dussin bilder på mig när jag blåser håret, viktiga saker förstår ni.
min näsa ser dubbelt så stor ut än vad den är pga skuggen men det bryr jag mig inte om för hannah är så fin! Min fina, älskade bästa vän. Kameran fick stanna på hotellrummet den här kvällen så det här var slutet på dag 2 i bildväg

I just don't know

Ångesten ligger som ett täcke över mig. Jag ve inte vad jag ska göra

Bye Bye

Hej då stockholm! Och tack för den här gången. Vi åker hem mycket nöjda och glada, och lite trötta. Men mest glada. Väl hemma igen ska mina fynd dokumenteras, himmlans nöjd är jag! Nu väntar en bussresa på strax över 5 timmar, tur att man har sin trogna dator med sig!

Stockholm dag 2 del 1

Vi började dagen med frukost efter en för min del sömnlösnatt. Men lite kaffe på det så var jag good to go!
jag provade en hatt på Monki. Haha hannah tyckte jag va söt, men den fick stanna kvar
 
sen gick vi in på pyyyttelilla Fröken sött, otrevligt biträde men fina klänningar
Inne på Emmaus vintage på Götgatan fanns det såå mycket fint! och 50% på nästan allt! Fyndade bland annat ett gult fodral á la Mad Men som ni ska få se när jag kommer hem
Hannah provade kläder på det största Gina Tricot jag har varit på! Jag tyckte mes att dom hade väldigt fina provrum. Kände mig visst som en kängru med väskan på magen haha.blev så pass distraherad att jag glömde  min telefon, men någon vänlig själ lämnade in den så den återkom till mig senare
vi åkte bort till Hornsgatan för lite lunch på bästa pasta stället! har ni vägarna förbi så prova! SÅ gott! nr 17 är min favorit
På Byond retro vid zinken har dom tyllmoln i taket
Kommer ni ihåg min Vill Ha Lista? den här var tyvärr en Herr Jacka. fingrade på den en stund men den kommer göra någon annan glad i stället
 
Slut på del 1
 

komplicerad fick en ny mening

och nu då? suck. kan ingen bara välja åt mig?!

Stockholm Dag 1

Efter ca 5 och en halv timme på bussen med diverse film anlände vi äntligen till Stockholm! efter lite fix och trix listade jag ut vart vi skulle och hittade på egenhand till hotellet, ja jag är lite stolt.
väl på rummet packade vi upp och fräcshade till oss lite. Lite rosé är ju aldrig fel så det avnöjt vi också. Har men semester så har man
finaste
sen vandrade vi Tjärhovsgatan fram och tittade på fina mopeder
medborgarplatsen var målet och mat slängde vi i oss. men hungriga var vi så den han jag aldrig få någon bild på
sen kom min bästa dennis dit!
så här bra blev jag på bild. suck
en väldigt trevlig kom och sätte sig hos oss, Han hette patrik och bjöd oss på drinkar för att vi höll honom sällskap. Jag och hannah blev väldigt förvånade. Haha sånt händer inte hemma i borås.

Oh yes

Shopping på G!

and the destination is...

Stockholm!
Nu ska vi sova efter en första kväll i huvudstaden.
 

A girl can dream

drömma går ju

Time to go

Packa Pappas Kappsäck! Nej men en liten rullväska kanske. Nu bar det iväg på hemligt äventyr för mig och min bästa Hannah. Men ni kan vara lugna, ikväll rapporterar jag vart jag är. Ha det bra tills dess!

James Dean

vart finns alla sånna här?!

Anna 20 år

Kom precis på att jag inte har lagt upp bilderna från Annas överrsakningsfest förra fredagen!
fina tjejer Anna och Mathilda med rimmat paket!( tar faktiskt åt mig äran för rimmet)
Vaillasky's m-m-mm!
Rickard, Joakim och Albin som inte ville vara med på bild
Fina födelsedagsbarnet Anna
Bästa Madde och födelsedagsbarnet
sång och paket ska det vara!
haha! ja vad ska vi säga, Anna visade tydligt vad hon tyckte om sin sexleksak ;)

take two

jag är lite av en bryt ihop och kom igen person, om något inte går som jag tänkt gör jag upp nya planer. Lite så är det nu. Gjort är gjort. Det är helt och hållet mitt fel och det vet jag men jag kan inte göra något åt det nu. Jag gör fel. Jag gör ofta fel men jag gör sällan samma misstag två gånger.Nu är det dags att gå vidare. Än så länge väntar jag fortfarande på svar från ISM men jag gör samtidigt upp reservplaner. Just nu sitter jag vid mitt köksbord, dricker favorit chai te ur bästa Starbucksmuggen och skriver ut kursplaner och literaturlistor. Dagen kommer att bestå av det, och packning inför hemligt äventyr som börjar i morgon. Det ska bli så himmla himmla skönt.får nog in en promenad och ett lååångt bad också 

The Worlds dumbest smart girl award goes to...

Rebecka Hallams! Oh yes, du läste rätt. Dagen har varit kaos artad, och jag ska göra mitt bästa för att förklara vad som hänt. I morse när jag läste mailen hade jag fått ett mail från antagningen med mitt slutgiltliga antagningsbesked. Jag loggade då in och förväntade mig att då att se att jag inte hade kommit in på event management eller att jag skulle få valet att välja mellan ISM och event management. Där hade jag helt otroligt fel. jag gick in och såg gröna bokstäver ANTAGEN på Event Management och röda bokstäver STRUKEN på ISM. Dagen har bestått i en miljon telefonsamtal, ångest och +/- listor. Nu har jag gjort allt jag har kunnat så nu kan jag bara vänta och se hur det blir.

oh no

kaos mina vänner, kaos

E M M A

Nu är min fina  Emma här och ska stanna till i morgon, så det kan hända att bloggen kommer lite  skym undan då. det här är en liten tradition vi har. Det står vanligtvis HEMMA i min bokhylla men första gången Emma var här gömde hon H:et, så nu gör jag alltid det när hon ska komma.

något rött

det ser kanske inte så gott ut men det är bland det absolut godaste jag vet! Rödbetor och Chevré.Och dessutom busenkelt! Kokade rödbetorna i saltat vatten, delade som och så in i ugnen med smulat chevré på och lite honung. det var allt! super god frukost/lunch/mellanmål

Best time of the year

klick

Sorry dear

Hoppas att ni ligger och sover, det hade jag velat göra men plikten kallade. Men idag prick 15:00 börjar min första riktiga semester! Den kommer bli så fin! Bästa Emma inbokad måndag-tisdag, sen Ljubgby på onsdag och sen hemliga semesterplaner med min fina Hannah! Idag kommer det vara lite aktivitet här på bloggen då jag har ett fullspäckat schema. Jobb, stallet,dusch och sen bio. Får se om jag hinner höra av mig mellan det roliga. Tills dess får ni en bild på några Cupcakes som jag gjorde till min mamma på morsdag


Some like it Hot!


Marilyn Mailyn


Marilyn Monroe

Idag är Marilyn Monroes dödsdag, jag tänkte uppmärksamma den med bilder på denna fantastiskt vackra kvinna. Här kommer första omgången

What a wonderful world

 

wait what?

Sov borta halva min lediga dag, och sabbade totalt min egna dags planering. Well done Rebecka!
börjar dagen med lite vardagslyx, mozzrella sallad till frukost. Sen är det lite pyssel på schemat och ikväll är det fest! Håller även på att koka ihop lite hemliga planer med min bästa Hannah, sååå taggad!

snälla bara en?

Kan jag inte få en?

Prillig Del 3

Efter lite TecSuport( AKA pappa)fick jag reda på att jag hade två virusprogram installerade vilket tydligen gjorde att datorn blev seg. Jag kan verkligen ingenting om detta men nu funkar det prima att ladda upp bilder! Så här kommer tredje delan från prillig. Här och Här finns del 1 och 2
hej hej

Medan du sover

När det här läggs upp sitter jag på min kära Wellingtons rygg, uteritt står på schemat innan det är dags för jobb. Här är några bilder från när jag fotade Carolina för någon dag sedan
 

Världens Bästa Emma

Jag har en vän, hon heter Emma. Emma och jag har känt varandra i 3-4 år, men det var först i Januari som vi umgicks för första gången. Och de sa bara klick! Som att bli kär fast som vänner. Vi kan skratta så i gråter ihop, ligga och deppa i kapp, sjunga falskt i en bil, gråta när vi behöver och vi gör ständigt upp planer av episka propotioner. En gång gjorde Emma en Mix CD till mig, med titel Chickmance, behöver jag säga mer? För en månad sen eller så var Emma på äventyr i USA och USAälskare som jag är så bad jag henne köpa lite saker till mig. Men jobba och annat nödvändigt ont har gjort att vi inte har träffats sedan hon kom hem. Så när min fina hörde att jag va sjuk skickade hon ett paket till mig
Bästa förkyldnings medicinen DayQuil/NyQuil, favorit godiset Reeses, Friskihetsguru(Pandan), bubblegums doftande ljus, en bok och finaste lapparna
Emma du är bäst och jag älskar dig!

Som på Julafton

Tänka sig! idag fick jag inte ett, inte två utan TRE paket på posten! Först efter jobbet stannade jag och hämtade ut mitt andra tradera fynd, nämligen den här fantastiska skrivmaskinen!
den ska få bo på min sekretär, den behöver nytt färgand men det är snabbt ordnat! hur fin?
sen unnade jag mig själv två av sakerna på min Vill Ha lista. Ska bli spännande att se om det fungerar. Tredje paketet var så fint så det får ett eget inlägg

We'll always have Paris

vill vill vill villl

inspiration

här kommer lite mer inspiration till lägenheten

RSS 2.0