Smile

okej, lite pepp orkar jag med!

en måndag

idag kommer det bara en endaste lite uppdatering för jag är helt slut i huvudet. Idag träffades vi i gruppen klockan 10, gjorde brunch ihop och stratade arbetet vid 11 och jobbade till strax innan 17. vi han inte riktigt så långt som vi hade tänkt så vi ska sitta med det hela i morgon igen. faktum är att det kommer bli en ganska tyst vecka här på bloggen, har grupparbete eller skola alla dagar utom fredag och sen är det halloween fest på lördag och en sväng till Borås söndag-måndag. men jag ska uppdatera när jag hinner så stay tuned ;)

Smile

kan inte sluta le

Hello Sunday

Hej på er! igår spenderade jag nästan hela dagen i sängen med American Horros Story, hade ont i magen så förklarade icke-dag! Tog sovmorgon idag och nu kommer snart mina föräldrar hit med lite grejer som jag ville ha ner. Bland annat min älskade Kitchen Aid så nu ska här bakas! Har inga direkta planer ikväll, ska kanske bjuda över min kusselusse för lite solsidan. Förhoppningsvis ska jag väll plugga lite också.

Evan Peters

har legat och kollat på American Horror Story hela dagen, är lite kär

Instagram

 
så är har senaste tiden sett utt genom min instagram, frukost på sängen, på tåget och vid köksbordet, bubbelbad, cupcakes,julnedräkning, knasig skoluppgift och en glad jag, Vill man följa mig heter jag : rebeckahallams
 
 

Boys and girls of every age

jag och elin kollade på den här fantastiska filmen igår, nostalgi!

I did good

Man vet att man har lyckats som barnbarn när 83 årga farmor skickar sms. Hon blev glad för att jag skickade ett kort till henne för att tala om hur bra hon är. Skickade ett till henne, Emma och Dennis. Det var en sån sak jag sa till mig själv att jag skulle börja göra när jag flyttat hemmifrån
 
just nu sitter jag och tittar på American Horror Story,medans ett litet bröd jag slängde ihop befinner sig i ugnen.

Here you come again

just when I'm about to get my self together. Here you come again and here I go
 
tänk så mycket ett par rader från andra sidan jorden kan göra

Hej Hallå!

önskar att det här va min frukost. men hehe så är inte fallet. jag ligger fortfarande kvar i sängen, är ledig idag. jag har haft riktigt riktigt svårt att sova den här veckan, har som tidigast somnat vid 02 och som senast vid 04.Så idag var en alarmfri dag. kändes hur skönt som helst. Igår var jag på tjejmiddag hemma hos min fina kusin Amanda, mycket trevligt och gott! jag hade kameran i väskan men glömde ta upp den(?!) så har tyvärr inga bilder att visa er. I kväll kommer bästa elin hit för HalloweenPepp och sleepover. kommer bli så himla himla fint!

GE MIG

en Main Coon!!

Boo


This is Halloween

jag är löjligt taggad på Halloween nu!

Monday Morning

Nej juste! det är ju onsdag. Blandar alltid ihop dagarna nu förtiden eftersom jag inte är i skolan varjedag som jag är van vid. Hjärnan tror liksom att första dagen i skolan är första dagen på vecka osv. stämmer ju iiiiinte riktigt hehe. Idag var världens bästa Madde här på kaffe/te och massor med prat och skratt. Var så himla fint att se dig hjärtat!
 
Har precis avjutit en toast med smörstekta kantareller, den godaste spenatsoppan på den här sidan atlanten och nu tänkte jag ta ett efterlängtat bad, vardagslyx M-hm!

When you feel so tired but you just can't sleep


I come with gifts

När världens bästa Hannah va hos mig på middag i lördags hade hon med sig den här finfina plåtskylten och min bästa amerikanska medicin som hon hade köpt till mig i USA. Skylten står i mitt kök och kommer passa hur bra som helst ihop med min Kitchen Aid!

Oh la la!

Ä L S K A R den gula färgen! Ge mig!

Frukostmöte!


Home sweet Home

nu sitter jag hemma i göteborg. Jag kom hem strax innan 21 och har sedan dess stökat,städat,lagat mat och diskat. Pratade även i telefon med min pappa en bra stund. Vi har en himla fin relation han och jag, jag är verkligen pappas flicka. Det är lite konstigt för det här känns redan hemma. Min mamma skällde lite på mig för att jag automatiskt kallar det här för mitt hem, men jag vet att hon tycker att det är jobbigt att jag har flyttat. Men det var verkligen dags. Visst kan jag känna mig lite ensam om dagarna men det är än trygg ensamhet, rastlös men trygg. Självklart saknar jag min familj och mina små pälsbollar, men jag saknar faktiskt inte att bo hemma. Nu ska jag hänga upp lite klänningar och sen är det dags för välförtjänt sömn, I morgon kommer min grupp hit för grupparbete

nu så!

nu är utväxten äntligen borta! Spenderade strax över två timmar hos frisören och nu har jag precis ätit lunch. är helt sjukt mätt och blev dödstrött ( matkoma haha) så jag tänkte ta en powrnap nu. sen ska jag pyssla och packa lite och ikväll åker jag hem till göteborg igen!

Stora planer

idag har jag tappat tron på männskligheten, och bestämt mig för att göra något åt det. Jag och fina Elina har stora planer nu!

Smile


Lycka

ett tag där i våras hamnade jag en bit ifrån mig själv, jag hade nämligen gått upp rätt mycket vikt av mitt jobb( helt stilla sittande) och jag kunde då inte komma i mina favorit klänningar. Det gjorde riktigt riktigt ont och alla som känner mig vet att jag älskar klänningar.Då slutade jag lite smått bära dom. För två månader sen när jag slutade äta socker kunde jag inte få på mig dom, men idag. Idag fick jag på mig dom, och jag är så himla himla glad! Det lönar sig, det gör verkligen det! nästan 7kg ner och -6cm i midjan.Bara på att inte äta socker. Jag är så jäkla nöjd!

Eye Candy


ändrade planer

världens finaste kommer hit sen i stället, för middag och mys. kommer bli så himla, himla fint <3

Waking Up in Borås

God morgon på er! Igår Var som sagt fina Veronica här för en vinkväll, som sedan resulterade i en spontan utgång! Runt midnatt knackade jag på min lillebrors dörr och han körde oss in till stan där vi dansade oss svettiga på ett dansgolv, fick höra cheese raggningsrepliker ( Heter du Google i efternamn? För du är allt jag söker) och blev bjudna på maskerad till i kväll. Det var med andra ord en helt F A N T A S T I S K kväll!
 
Nu sitter jag vid mitt köksbord, har precis druckit upp en kopp chaitea och har inga direkte planer för dagen. Ikväll ska ut och äta med min bästa Hannah, om vi lyckas få bord någonstans haha!

Back in Borås

Nu sitter jag hemma i Borås vid köksbordet här, snart kommer min bästa Veronica och vi ska dricka vin och prata. I morgon ska jag ut och äta med världen bästa Hannah och jag hoppas kunna träffa fler av mina fina vänner under tiden jag är här. Det kommer bli en frantastiskt fin helg! 

En gårdagns

Så här såg jag ut igår. Hade klänning för första gången på hur länge som helst, en av mina favoriter från Dahlia. Som ni ser har jag inte hittat någon riktig teknik för outfit bilder än hehe. Men nu fick ni se lite mer av lägenheten också!

Perfektion

Wade "Cry Baby" Walker<3

Liten hälsning från tåget


Sorry but no

Jag tycker att outfitarna här ovan är jätte snygga, vrål snygga faktiskt. Men dom är inte jag. Idag insåg jag att jag inte har haft några Marilyn lockar sen innan vi började skolan och Jag har inte klätt mig i det jag brukar. Inga Pennkjolar, inga vippiga klännigar. Tror inte att jag har haft en enda klänning på mig. Jag vet inte varför, det har bara blivit så, men man mår inte bra av att glida så långt bort från sig själv. För det är så det känns. Jag är ju 50-60-tals tjejen! Visst får jag infall när jag känner mig mer som Roxy Roller än Rebecka ( haha japp jag har ett alter ego) men inte till vardags. Jag saknar mig. Jag ska åka till hem till borås i morgon och så ska en del av mina klänningar med hit, för jag älskar dom. Jag har varit lite rädd för att inte bli accepterad tror jag, nu när allt var så himla nytt. Men nu vet jag att jag inte behöver oroa mig, för jag har så otroligt fina människor omkring mig <3

GÖTEBORG

Fina fina Göteborg. Solen sken idag så kameran fick följa med ut på stan. Tyvärr va några av mina bästa bilder för stora för att jag laddar upp på bloggen, och hehe jag är ju inte känd för att vara teknisk direkt så jag vet om man kan och i så fall hur man förminskar dom. Men men, här har ni ett smakprov i alla fall!

Oh My God!

är det bara jag eller kan det här vara bästa idén ever?! Detta ska jag göra någon dag snart!

Morgon?

Hej vänner! Jag ligger fortfarande i min säng haha, är just nu stört sugen på pancakes. Idag är jag ledig och firade det med sovmorgon och frukost på sängen  Solen skiner utanför så jag tänkte ta med kameran på en tur runt stan. Sen blir det plugg och matlagning i kväll!

I Love It

kom precis upp ur ett två timmars bad med nyköpt badskum från lush, låg där och tinade upp samtidigt som jag kollade på The Breakfast Club, sjukt bra film för övrigt. Är väldigt trött idag så sattsar på en tidig kväll.

Candy

Idag när jag kom hem till göteborg efter skolan var jag tvungen att handla ett par saker så jag styrde stegen mot konsum runt höret. Påvägen dit kunde jag nästan inte motså att gå in på hemmakväll som bara ligger några fjuttiga meter från min port för att köpa godis. Jag som nästan aldrig är sugen på godis fick världens carvings efter sura remmar, djungelvrål och geléhjärtan. Gav nästan efter men klarade på något sätt av att stå emot. No more tsk hallonsylt på frukostmackan, kan uppenbarligen inte hantera mitt sockerbegär än

Smile


Morgonmys

God morgon på er! jag slog på stort med tända ljus till frukosten idag, himla mysigt om man får säga det själv. Ska strax dricka upp mitt tea, göra mig i ordning och röja lite granna här hemma. jag har en tendens att bre ut mig och idag kommer min faster och hennes man hit så jag vill att det i alla fall ska se ut som att jag har ordning haha. Sen bär det av mot skolan för grupparbete.

Instagram

 
Om man vill följa mig på Instagram heter jag rebeckahallams

Cravings!

provade gröna glittershorts på H&M innan, seriösa cravings vill jag lova! dom fick dock hänga kvar tillsvidare

Migrän how i adore you

elller kankse inte. vaknade med migrän idag, och då är det liksom försent. Ingen skola för mig idag med andra ord.Det släppte för ungefär 20 minuter sedan så nu sitter jag i min säng och dricker treo så att den sista värken ska försvinna. Om ett tag när jag har samlat kraft ska jag gå ut en sväng, har ett par saker jag måste handla och så ska jag kanske fota höst i göteborg.

Take a deep breath

Nu är det gjort. Det där som har legat och gnagt och gnagt. Men än så länge är det hemligt( så Elin det spelar ingen roll hur mycket du tjatar kommer inte säga vad det handlar om i alla fall). Nu är det bara till att vänta och hålla tummarna

Time to cut the cord

Detta min vänner är numera mitt hem! tänkte att vi börjar med mitt rum så får ni se resten av lägenheten en annan dag.
jag har en en byrå som jag har prytt med ljus, porslins cupcakes, foton, skor, hästar och brevpapper, det nödvändigaste ni vet.
på plats fanns ett Yankee Candle ljus som luktar nytvättat
Tog med mig mitt älskade pastelliga överkast också, hade inte kännst som om jag bodde här annars.
på baksidan hänger en fantastisk negligé som jag köpte på Byond Retro vid Zinken när jag och min bästa Emma var i stockholm i vintras. Den har sedan dess prytt mittersta garderoben i mitt flickrum så den fick också följa med. Liten hemkänsla har jag allt fått

I swear it wasn't my fault!

Fina fina Bloggen!
Jag lever och mår bra! jag lovar, den här gången var tystnaden faktiskt inte mitt fel. Vi ska byta leverantör av vårt internet hemma hos mina föräldrar men det ju naturligtvis inte att göra på något smidigt sätt utan dom stängde av det nu i veckan och sen sätts inte det nya igång förän på tisdag.KAOS.Därför har det varit väligt tyst. veckan som varit har inte varit så jätte spännande. I tisdags kom en kvinna som arbetar(logistik/marknadsföring/administration) på Circus Maximum, jag tyckte att det var väldigt intressant och roligt! På Onsdagen hade vi en lektion i pressentationsteknik. det var kul men jag har gjort så mycket sånt innan så lärde mig inget direkt, men de var roligt i alla fall. Sen följde jag med Elin hem och sov där. vi satt i pyjamas med varin kopp tea i handen och grät till Grey's anatomy. Eller ja vi gorde såklart mycket annat också! Skratta åt konstiga saker är ju det vi gör bäst liksom. På Torsdagen va det kanelbullens dag och sådant måste ju naturligtvis firas! Tjejgänget träffades hos Elin och det slutade med att jag bakade och dom var sociala med mig. Med andra ord preciiiiis som jag vill ha det! Fredagen fick bli en lugn hemmakväll med planering inför lördagen för igår tog jag mitt pick och pack och flyttade till göteborg! Nu sitter jag här vid ett nytt köksbord i ett nytt hem. Det känns spännande och pirrigt på samma gång. Ska naturligtvis fota varenda liten vrå så att ni får se!
puss!

By the way

nu är det på riktigt, på lördag flyttar jag till göteborg!

RSS 2.0