bättre sent än aldrig. España!


så här kommer lite spanien bilder med små korta kommentarer. det här är huset

favoritstranden i Villa Jojosa

finaste husen på strandprommenaden


en kväll bestämde vi oss för att gå ut. vi gick och tog varsin drink.  Margarita är ju himmla gott så det tog vi. men det var nog det äckligaste jag har druckit! tänk dig 12cl tequila och 2 cl limejuice- BLÄ

sen gick vi till baren Heartbreack hotel. där fans det en halv veteranbil med strippstång upp till taket. hihi nästa sommar kanske vi vågar dansa där

dom hade en egen energidryck vilket vi tyckte va himmla coolt!

jag hittade ett flipperspel med Indiana Jones tema. blev sp himmla glad! önskar att jag kunde ta med det hem

en dag dog pappa upp oss i ottan för en prommenad till fyren. ser ni det lilla lilla huset på kullen? det var målet. tror att det var en sträcka på 6 km.

utsikt

utsikt

utsikt

framme!

Jag hade en en helt underbar vecka med världensbästa Hannah. vi pratar om att åka ett gäng nästa år och hyra huset själva. kommer bli hur fint som helst!

puss

Cupcake anyone?


funderar på att baka någondag snart...det var ju faktiskt ett tag sen. blir väll att kika in på kakburken och köpa lite nya sockerpasta.

puss

the backup plan



när man är sjuk och har tråkigt är ett bra knep att fylla dagarna med dagdrömmar. ljust nu är mitt huvud fullt med små tankar och planer vad jag ska göra om jag inte kommer in på ljusedign. kommer jag inte in vill jag flytta utomlands igen. passa på medans jag kan liksom. överst på drömlistan är LA eller New York, och överst på den mer realistiska listan ligger London. Älskade London. något jobb måste det finnas. drömmen vore om jag kunde få jobba i min favorit butik- Dahliafashion, eller Hamleys. det vore så himmla fint. awell. vi får se...

puss

något fint att fylla tråkiga lördagar med

lördagar är ju i regel inte alls något tråkiga, men när man är sjuk finns det liksom inget roligt. när jag har tråkigt, känner mig oinspirerad eller behöver lite vardags pepp kollar jag på några av mina bilder från USA. vi kikar lite.


San Diego är en mycket fin stad. längtar tills nästa gång jag är i krokarna

puss

tre kvinnor som inspirerar mig


Katy Perry är min favoritartist. hennes röst är helt underbar, hennes låtar gör mig glad och hon är en av världens vackraste kvinnor enligt mig. Hon verkar vara så himmla trevlig, rolig och allmänt skön som människa. Hon inspirerar mig och är en av mina främsta stilikoner.

Doe Deere är en framgångssaga utan like. läs hennes historia på hennes hemsida. jag älskar hennes smink, hennes hår, hennes kläder och hela hennes väsen. hennes blogg är full av fina bilder och tips. jag älskar sättet hon hittar på en historia och en karaktär till sina photoshoots.

sist men inte minst Elsa Billgren. den här kvinnar är fantastiskt och hennes blogg läser jag varje dag. jag har till och med drömt om att vi har blivit vänner ett par gånger. Elsa är Sveriges vackraste kvinna enligt mig och hon verkar vara en helt underbar människa. elsa får mig att vilja älska mig själv, precis som hon älskar sig själv ur alla perspektiv. hon är min idol och jag älskar hennes aptit på livet.

alla bilder är tagna från We heart it

puss

i min shoppingpåse


så jag tänkte i alla fall visa några av mina spanien köp. den här fina jumpsuiten köpte jag på Pimkies rea och jag älskar den! jag älskar färgen,tyget formen allt!

den här fina klänningen med fjärillar på köpte jag på Zaras rea. mycket skön men blev inte så bra på bild.

köpte ett par skor på marknaden som jag älskar!  jättesköna, lätta att gå i och passar till det mesta. win win!

Köpte även ett par gula,fina rayban nockoffs. dog lite när jag såg att det står Reyberri på dom istället för Rayban. hihi

och så köpte jag ett par hörlurar i en affär jag inte minns namnet på. himmla fina med jordgubbar på. resten av mina köp såg antingen inte bra ut på galgen eller så låg dom i tvätten. men dom kommer nog dyka upp så småningom i alla fall.

puss

don't get me an engangement ring, just get me a relly big closet



när jag är sjuk kollar jag kläder och skor på nätet. det är inte bra för mitt vill-ha-begär och ibland är det förödande för mitt konto. jag har inte klpt någonting än men damn! vill ha hur mycket skor som helst från Modcloth! Just nu är min största inspirationskälla Doe Deere och jag kan se mig själv lite mer som henne med något av dom här paren på fötterna i någon fin stad som London, New York, Miami, eller LA. It's always good to have a backup plan you know.

puss

28 juni 2011


I går var jag på kalas i jönköping. Det är alltid fint att få träffa den delen av släkten tycker jag! Min kusin och min Moster hade fyllt år och det bjöds på en massa gott. Min kusin hade önskat sig Mateuz porslin så hon fick et stort grått fat av oss. sen när paketöppningen var klar harklade hon sig lite och tillkänna gav att hon och hennes sambo hade förlovat sig! himmla fint tyckte jag. Egentligen hade jag tänkt skriva allt det här igår men vi va inte hemma fören halv ett! så det fick bli idag istället. idag är jag sjuk så det blir inget jobb för mig den här helgen tyvärr. skäms som bara den för jag vill inte att dom ska tro att det är för att slippa jobba helg som jag är sjukanmäld. men så är det faktiskt inte. så idag tänkte jag fota mina spanien fynd, dricka kaffe/varm choklad/ chai tea ur min Starbucks mugg och titta på film. och blogga lite mer såklart! Kanske målar om mina naglar med. hum.

puss

panit my world baby blue


Okej, jag har en sak att erkänna. jag har fått ljusblått på hjärnan. kan inte få nog av denna underbara färg! så igår på jobbet när jag var hemma hos en av mina favorit tanter var jag bara tvungen att ta ett kort på hennes underbara soffgrupp i ljusblå sammet. dog lite så fin är den! pch nu sitter jag här i mitt nyfärgade, nyklippta hår med isadoras "miami blue" och vitt graffiti top nagellack på fingrarna. mina naglar ser ut som mini himmlar med små vita moln på. om en liten stund sak jag åka ivåg till jönköping på kalas så tänkte komma med en lite längra update senare. jag börjar inte förän vid 15 i morgon så tänkte ta mig tiden att fota mina senaste fynd.

För ovrigt känner jag mig som en blandning av snövit, Katy Perry och Ramona från Scott Pilgrim VS the world. färgen blev toppen men är sådär nöjd med luggen. men kommer nog va jätte nöjd om sisådär en vecka när den har vuxit lite.

puss

om känslan av att inte räcka till och om modet att våga vara ovanlig


jag har sedan jag var 11 år tyckt att jag väger för mycket. och det är ju absolut inget ovanligt. men i mitt fall gjorde det att jag inte insåg att hur mycket och hur snabbt jag gick ner i vikt när jag var 15 år. Tjejen som året innan hade ropat "Jävla fetto" efter mig i koridoren gav mig då komplimanger för mina smala ben. jag minns att vi hade släktkalas i Januari och min kusin dorg mig åt sidan för att tala om hur smal jag hade blivit. vi hade senast setts vid jul. När jag såg mig i spegeln var jag ju samma tjej, visst mina kjolar satt lite lösare,visst jag fick på mig en klänning jag hade på skolavslutningen i 4an. Men jag såg det inte. det var först när kroppen började säga ifrån, när jag inte kunde resa mig upp utan att svimma som jag och mina föräldrar förstod vad som hände.
 
Det tog ett ungefär att gå upp i vikt igen, det tog 4 år för imunförsvaret att återhämta sig och psyket jobbar jag fortfarande med. Jag är så himmla himmla kär i kärleken så jag hatar att vara ensam. så då blir det lätt att skylla på att man är för tjock, att man liksom inte räcker till men att man kan ändra på det. "bara jag blir smal kommer Han med stort H att dyka upp, bara jag blir smal". Jag vet att jag är långt ifrån ensam att känna så( även om jag bara känner så då och då) men det är dags att sluta med det. Om någon vill ha mig bara för att jag är smal så vill han ju inte ha MIG! Jag vill att någon ska vilja ha mig för att jag är jag. Jag vill få vara någons undantag( He's just not that in to you referens). Och varför ska det vara sån himmla stress? jag är fortfarande tonåring för tusan! jag har hela livet framför mig, en miljon vägar att välja mellan och 10 000 drömmar att uppfylla. någonstans där på vägen tänkte jag försöka hitta mig själv.

Jag är en rätt ovanlig, rätt fantastisk tjej. Jag sticker ut,jag har alltid färggranna stormönstrade klänningar om jag får välja själv, jag fullkomligt älskar 50-och60-talet och jag lyssnar på musik som gör mig glad. Jag stå för den jag är i alla lägen och jag är aldrig rädd för att säga vad jag tycker, det spelar ingen roll om det är till 2 personer eller 2 000 personer. Jag gråter till filmer som flicka, wildchild och hannah montana the movie, och visst känns det lite pinsamt men jag kan ändå stå för det. allt detta väger upp blickarna man kan få på stan ibland. vissa dagar vill jag tillhöra den grå massan men jag jobbar på att aldrig bry mig. för varför skulle jag det? Varför ska jag värdera negativa åsikter om mig högre än positiva? så jag tänker fortsätta ha blommiga kjolar,hög midja och broderade liv, jag tänker fortsätta lyssna på allt från Elvis till backstreet boys och jag tänker fortsätta angagera mig i sånt jag brinner för. För jag är faktiskt fantastisk, precis som jag är. jag, och många andra som känner som jag, måste bara jobba på att komma ihåg det 365 dagar om året.

Puss på ER!   

update from the tub



när det är sisådär 15 grader ute, med lite duggregn och allmänt röset då är jag så attans glad över att vi har ett badkar. så här ligger jag nu och låter vattnet värme upp mig utifrån och in. himmla mysigt om jag får säga det själv, tänkte sätta på en film strax.

hitills har väll dagen inte erbjudit något makalöst direkt. vi hade vänner från spanien på besök här i natt, så vi sa hejdå till dem vid 12 snåret. sen gick jag och pappa ut på promenad i skogen en timma, jag blev grymt glad över min lönespecifikation och så ringde jag antagningen i jönköping. tyvärr kunde varken dom eller högskoleverket svara på om det redan är 5 som har tackat nej eller inte. så jag måste vänsta till den 15 augusti i alla fall. suck.

men men, svårt att vara irriterad när man tar ett bad.

puss

för trött

för att uppdatera ordentligt. vi hörs i morgon! pussgodnatt

After all this time? - Always


mitt favorit harry potter citat står skrivet på min underarm. det är så jag vill känna.

jag måste bara få dela med mig av min besvikelse. Jag kan verkligen inte låta bli att bli arg på det faktum att alla killar ljuger för att få ligga. Jag ska erkänna att jag inte är något helgon direkt och jag älskar att hångla. så när jag är på fest vill jag för det mesta hångla. så igår på hannahs födelsedags fest var jag jätteglad mest hela tiden och det var en kille där som jag inte hade träffat innan. vi flörtade fram och tillbaka så jag tänkte what the hell, nu kör vi. vi började hångla, det var fint, mysigt och allt sånt. men så var det en annan som ropade en dräpande kommentar( jag gillar som sagt att hångla men eftersom jag är tjej är inte det okej) så jag blev lite ledsen. då säger den här killen: "jag lyssnar inte på vad som säger, jag tycker om dig. vi kan sitta och prata hela natten om du vill, jag är inte en sån kille". jag måste erkänna att jag gick på det en stund och kände mig väldigt glad. han satt och höll om mig och höll mig i handen i taxin in till stan och allt gick fint. men sen när vi kom till krogen fick jag världens diss.

jag kan inte påstå att jag brydde mig så mycket egentligen, men jag blev bara så irriterad på att han skulle säga så mycket bullshit! hade han bara sagt typ " du är snygg ska vi hångla?" hade det ju varit lugnt. jag är bara så himmla trött på att ärlighet inte är värt något längre. suck.

I'm taking my turn on the sin wagon


Oj oj oj! jag hade så attans kul igår!jag dansade mig riktigt svettig för första gången på flera månader. Mådde mindre bra idag dock, men efter en treo och en skål nudlar(bästa bakis/sjukmaten) mådde jag bättre. nu ligger jag och slöar i soffan och tittar på Top Model. ska snart ta tag i dagen, typ städa och diska lite, åka till affären och laga mat till min bror och hans sambo som kommer på söndagmiddag sen. har inte packat upp en heller (shame on me jag vet) så måste göra det innan mamma och pappa kommer hem ikväll. well well.

( vet inte varför men jag älskar fokuset på den här bilden, tog den när jag var i USA i höstas)

Party hard or go home

nu är det födelsedags fest hos hannah som gäller! Mahalo!

med sorg i hjärtat

I går var jag och bästa hannah på den sista harry potter filmen. det var nästan så att jag inte ville se den för jag ville inte ha ett slut. Men oj vilket slut det var! Tårarna hade precis slutat rinna när vi lämnade bion och jag gick mot bilen med en  melankolisk känsla. glad att dom gjorde två filmen så att dom fick med det viktiga, glad över slutet( jag hatar det inte som många andra) men ledsen över att det faktiskt är slut nu. Jag har levt i Harry Potter världen sedan jag var 10 år, jag har läst alla böcker minst 4 gånger och det kommer bli många fler. och nu när vi inte får vara med längre känns det nästan som om jag blev lämnad kvar när dom lever vidare. Men detta till trotts så var det så himmla fint! tänker inte avsjöja något men det var så fint att jag grät som ett litet barn.

resten av kvällen va inte så spektakulär, åt kokta färska rödbetor med smör och salt till middag, kollade på "En Prinsessas Dagbok" och sen kollade jag mest på nyheterna. Jag kan inte förstår det som har hänt i  norge, nästan 100 döda nu, nästan 90 döda ungdommar från ön. mina tankar går till Norge idag

tillbaka till verkligheten


trött,osminkad men glad ändå :)

har precis avnjutit en god pasta med sås på kyckling,champinioner,grädda,persilja och karl-johan salt. M-m-m! inser att jag kommer leva på pasta när jag blir student. jätte praktiskt att frysa in pasta såser och sen bara koka pasta till (:

annars har det väll inte hänt något speciellt.  jobbade idag, gick lika smidigt som vanligt, kommer sakna mina gammlingar när jag flyttar. jobb i morgon fram till 13 sen bio med favorti hannah. jakob berättade nyss att han ska på LAN hela helgen så blir ensam :/ jaja, kanske hittar någon som kan hålla mig sällskap (:

puss

tillbaks på ruta 1


nu är jag hemma från spanien igen. det var en helt underbar vecka med skratt,sol,bad, god mat och en massa shopping. men det får bli ett eget inlägg längre fram för det har hänt så galet mycket.

Innan jag åkte var alla mina frågetecken uträtade. jag hade blivit erbjuden ett vikariat, har hade en plan för hur jag skulle göra med hästeriet, jag var nöjd med att bara vara jag och jag var så lättad över att jag visste vad jag skulle göra.  Men sen hände det som ändrade allt. I torsdags gick jag in på min studera.nu sida för att kolla antagningsbesked 1. jag förväntade mig att se mig så som reserv# 200 typ men istället stod jag som# 5. förra året stod jag som #3 och då kom jag in. chocken va total då jag helt hade räknat bort de efter ansöknings fiaskot i våras.

nu måste jag tacka nej till vikariatet, då det är 3 månaders uppsägningstid.jag vet inte om jag har kommit in förän den 15 augusti, skolan börjar den 22 och innan det måste jag ha skaffat boende och en massa annat. mina hästplaner måste skjutas upp i 3 år och det väldigt jobbigt...men jag har verkligen inget val. jag kan inte tacka nej för att hoppas på att komma in en tredjegång. jag vill och vill inte på samma gång. men nu måste jag helt ställa om och förbereda mig på att flytta till jönköping om en månad.det känns jobbigt att behöva tacka nej när jag nästan lovat att säga ja, det känns oerhört jobbigt att va tvungen att skjuta upp mitt hästköp, det känns skamset att behöva ställa in USA resan med Elin. men elin förstår, vi har pratat och jag vet att hon är ärlig.

det var tungt att lämna spanien som blev en slags frizoon, men nu är jag tillbaka i verkligheten. det kommer bli många " att göra"listor fram över



Viva España!


åker ner med min fina Hannah till spanien en vecka. tillbaka nästa Onsdag.

Mahalo!


Puss

Underbara vänner, Gränna, Visingsö och Liseberg

Min helg va så himmla himmla fin! Jag fick nämligen fin besök från stockholm från världens bästa Dennis! Han kom hit i fredags men då tog vi det mest lugnt. Jag hade planerat att visa honom min favorit runda i skogen där man kommer ut på ängen. Men som alltid när Dennis är här så vräkte regnet ner ( han är övertygad om att det regnar konstant i Borås) . På lördagen bar det av mot Gränna och Visingsö. Efter många om och men hämtade vi upp min kusin, Världens bästa Amanda, på stationen och sen var det lite roadtrip känsla i bilen. Först visade jag dom var min mormor bodde när hon levde, platsen där jag alltid föreställde mig att jag skulle bo. det var lite jobbigt men inte som förra gången. men den historien är väldigt lång så det får bli en annan gång. sen åkte vi ner till Gränna

jag hade gjort i ordningen en fin picknick lunch så vi satte oss ner på stranden och avnöjt en god pastasallad, kycklingfilé, Leilas picknick bröd samt hemmagjord flädersaft. sen tog vi färjan över till Visingsö

Vi åkte remmalag såklart! men jag glömde ge hästarna mina sockerbitar, kom på det när vi åkte tillbaka sen. det var väldigt roligt och mysigt för det var så himmla fint väder! och "bänkarna" man satt i var mer som soffor. vi sa det att där kunde vi ha suttit heladagen och bara tittat på fin natur! vi satt och fnissade under resansgång av olika anledningar. det var till exempel en liten tjej på kanske 7 år som satt och sjöng på sommarklassiker hela vägen. vi kunde inte för allt i världen lista ut vart guidens dialekt kom i fårn( men inte var den smålänsk i alla fall!) och det lät så komiskt när hon berättade att ryska krigsfångar "råkade" bränna ner borgen för en herrans massa år sedan. på hemvägen köpte vi polkagrisar från bästa affären Franssons och sen blev det en lugn och fin lördagkväll för vi var trötta alla tre.

på söndagen var det dags för Liseberg! det var första gången jag var där på 3 år så det var faktiskt mycket nytt. och oj va kul det var! jättefint väder och vi skrattade krampaktigt emellanåt.

jag försökte ta kort på min favorit, Juke Box men Dennis tyckte att jag skulle ta kort på honom istället. den gick mycket snabbare än vad vi kunde komma ihåg och jag skrattade så att jag grät lite

blev lite till mig när jag hittade den här !

sockervadd är självklart när man ska åka karusell tycker jag. får jag välja själv vill jag ha en rosa så jag slog minsann till.

det var ett fint avslut på en underbart fin helg.

puss

p.s. jag ÄLSKAR instagram-appen!

när man saknar en del av sig själv


(NagaChin och Caroline 49)
såhär såg min sommar ut 2010. och visst blev den inte som jag hade tänkt då jag knappt fick rida hästen jag hade hyrt men den gav mersmak. hela hösten ängnades åt hästar och även om jag var mentalt slutkörd efter USA gav jag inte upp. våren 2011 jobbade jag återigen med hästar men sen tog det stopp. det gjorde för ont att känna att jag inte kunde leva upp till min egen potential. Jag älskar att träna, jag gör ALLTID mitt bästa och jag gör framsteg hela tiden. det är extremt korta perioder som jag står still. Jag har kanske ingen naturlig talang men jag har viljan. Mina föräldrar förstår inte. båda är hästrädda. Min pappa försöker förstå men kan inte, han har erbjudit att fortsätta betala lektioner( men då en lektion i veckan). Han förstår inte att det inte räcker. det gör för ont. så i början av April slutade jag åka upp till stallet. till en början skylde jag på att jag skulle jobba, även om jag inte gjorde det. Min favorit ponny blev såld så det gjorde det ännu lättare att inte komma. jag hittade ingen ny favorit, jag slutade nog leta för att slippa göra mig själv besviken.  Jag pratade med min tränare och jag tror att hon förstod hur jag kände.

(NagaChin och jag)
nu har det nästan gått 4 månader sedan jag satt till häst och jag brister snart. Ridningen och kärleken till hästarna är en del av den jag är, och det känns som om den sakta men säkert försvinner och lämnar ett öppet hål efter sig.

(Min första favorithäst Domino och Jag. jag hade honom under en lägervecka i uddevalla och när jag kom hem grät jag så mycket över att ha lämnat honom att min pappa övervägde att köpa honom. men så blev det aldrig)

Jag måste få ändra på det här. jag måste få hitta tillbaka till mig själv och det jag älskar mest. Jag vill satsa på riktigt. Jag tror att jag skulle kunna gå riktigt långt inom dressyr. riktigt långt. Kanske inte Scandinavium långt men kanske SM långt. Jag vill sätta ett mål för mig själv att vara med och tävla i Falsterbo innan jag fyller 30. Jag vill i höst köpa en häst, en bra dresyrhäst, från Holland. vi har kontakter via familjeföretaget med en tjej som tävlar Grand Prix i Dressyr där och säljer hästar. Jag vill köpa en bra häst och bra uttrustning. Jag ska prata med min pappa om att bli delägare i hästen men sedan står jag för allt. jag har jobb säkrat fram till februari och jag är villig att ställa in USA planerna till nästa sommar. sedan tänkte jag prata med en annan jag känner som älskar att träna dressyr för att försöka få till så att vi kan träna inför en riktigt bra tränare kanske en dag i veckan. jag ska sätta upp rimmliga mål för mig själv och min häst och jag ska jobba stenhårt. Vill inte min pappa gå in som delägare är jag villig att ta ett lån.  Jag måste få göra det här

Home Sweet Home

Nu har jag städat i två dagar! så nu är det rent och fint här hemma :) tänkte visa hur det ser ur hos mig

här är min säng, jag har världens finaste överkast om jag får säga det själv

det här är min elvis hylla, har ca 200 olika prylar med Elvis

här fick mina kakfat och lite annat fint bo. jag gillar små detaljer så som mina favorit skor som 4åring

det här är min tapet som jag blir aldeles bubblig av varjedag. jag vill ha samma sen när jag flyttar hemifrån

så här ser mina garderober ut. får alltid en kännsla av att jag ska komma ut i Narnia eller Underlandet när jag öppnar dom. måste säga att jag älskar nästan allt i mitt rum.

idag var elin här och vi pratade lite USA, har lite funderingar angående det dock. och sen fick jag världens bästa paket! men det får fotas i morgon.

ja det var nog allt :)

puss

hard working girl


Oj hjälp vad trött jag är! har jobbat stenhårt de senaste dagarna + att jag verkligen har storstädat hemma. därav den dåliga uppdateringen. tänkte at kort på hur fint det blev i morgon. storstädning medför också stor tvätt så alla mina klänningar fick torka i solen på altanen. det här är en av mina absolut finaste klänningar som är köpt i den här underbara affären. deras webb  butik är super!

nej nu ska jag sova,ser knappt vad jag skriver. i morgon är sista arbetsdagen den här veckan och nästsista arbetsdagen innan spanien. ska bli så galet skönt!

puss

måndag



idag var det galet stressigt på jobbet, han inte ens äta så min blodsocker halt var låg som bara den. sen fick jag hysteriskt ont i magen när jag hade ätit så fick ställa in min date med Madde. men men. det blir förhoppningevis en bättre dag i morgon.


längtar verkligen efter att resa igen nu. vill åka till London, Paris eller tillbaka till USA. blir så himmla avundsjuk på alla som är i väg. nästa vecka får jag i alla fall åka till spanien, alltid något :)

puss

shopping och kalas


Idag har jag och bästa Hannah varit i Ullared, det var första gången för mig.

Hannah va glad hon. det blev många fina fynd, men dom får fotas en annan dag.

sen mötte jag upp familjen påvägen hem så bar det av ut i skogen. min kusin Hugo fyller nämligen 8 år i morgon så det var kalas i deras stuga. vi kikar lite



ladan är det finaste. den va vårens projekt och har byggts om till ett slags sällskapsrum. men det kliar i mina fingrar att få tillstånd att ordna en liten fest där, lite logdans aktigt. Fast med 50-60 tals musik så klart. ja det var min söndag.

puss

ta mig till havet


Igår efter jobbet packade jag en väska, tog på mig tre favoriter och mina bästa gummistövlar och åkte till Skärhamn. Jag skulle nämligen åka och hälsa på min underbara kusin Amanda som jobbar på ett Café/galleri där.

favorittröjan är från forever21
favoritshortsen är från Gina Tricot
favoritskärpet är seconhand från Byond Retro


Amanda mötte mig på torget och så gick vi till fiskeaffären. vi köpte varsin havskräfta, 2 olika rökta makrillfiléer, rökt lax, färstbröd och supergod aioli. i väskan hade jag en kyld flaska vitt och kvällen var fulländad!

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i skärgården men jag blev faktiskt helt förälskad. Amandas sista vecka är min sista vecka på jobbet så när jag har slutat åker jag upp och stannar där ett par dagar. då har hennes morföräldrar lagt sin segelbåt där så vi ska bo i den. jag längtar redan!  idag var det regnigt och inget skoj alls så mamma hämtade upp mig på stationen i Göteborg så åkte vi en sväng till Ikea. det blev lite smått och gott inhandlat där såklart och så har jag valt säng. den och en fin galvel ska vi hämta i veckan.

puss

Introducing me


Hej. Jag heter Rebecka och jag är 19 år gammal.Jag är en glad, sprallig, smart, rätt söt tjej från Borås.

Jag bor utanför Borås med min mamma, min pappa, min lillebror och våra två katter. Jag har en storebror också men han bor inne i Borås med sin flickvän. Jag tog studenten i 2011 och har sedan dess tagit körkort på intensivkurs (och krockat) jobbat i ett lager hela sommaren, jobbat i ett stall i Mantorp i 7 veckor och åkt till USA i två månader. Just nu jobbar jag inom hemtjänsten och planen är att göra det sommaren ut. Efter det tänkte jag flytta till göteborg ett år och jobba ihop pengar till en ny USA resa nästa sommar.

 När jag gick i skolan gick jag det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning Europa, jag kan ganska mycket om EU och jag är väldigt allmänbildad vilket tyvärr leder till att jag dumförklarar mina vänner då och då. Det är en sak som jag jobbar på. Men jag är snäll, jag tänker mig bara inte för alltid.

 

Min garderob består till 90% av klänningar och det klär jag mig i året om. Helst ska det vara mycket färg med markerad midja, då trivs jag bäst. Jag älskar högklackade skor men har det inte så ofta för att jag inte riktigt vågar. Känner mig så uttittad när jag har det. Men jag ska försöka komma över det. När jag bara slappar och tar det lugnt drar jag dock på mig ett par flanell pyjamasbyxor och min Hv71 hockeytröja. Jag är mellanbarn och tjej men jag gillar sport, speciellt hockey. Detta har gjort att jag och min pappa är väldigt tighta och jag vet att jag kan ringa honom när jag än behöver och om han måste skulle han hoppa på första bästa plan vart som helst för att komma till mig. Jag älskar honom. Och resten av min familj så klart.




Jag är inte riktigt nöjd med hur jag ser ut men jag jobbar på det. Jag har smala snygga ben och slanka armar och det gillar jag. Och nu när jag har jobbat fysiskt varje dag i flera månader ser man mina nyckelben tydligare och min rygg är med vältränade än innan. Dock har jag ALLTID blåmärken på benen. Jag tycker att jag väger för mycket men jag ska ändra på det genom att träna. Det kan hända att jag kommer att klaga på det ibland men sånt är livet. Jag gör mitt bästa för att älska mig själv.

 

Jag rider mest på min fritid. Innan spelade jag teater och var aktiv i ungdomsrådet men nu är jag för gammal. Jag bakar ganska mycket och jag äger en babyblå KitchenAid som jag älskar.Cupcakes är favoriten när jag bakar. det kan se ut så här

 

 

Jag älskar mina vänner och är en väldigt social person men ibland vill jag bara vara för mig själv. Jag brukar gå ut och gå i skogen rätt mycket och det älskar jag.

 




Jag har en extremt romantisk bild an kärlek och vill att allt ska vara som i romantiska dramakomedier. Jag är precis som Gigi i ”Dumpa honom”, läser varje liten detalj och intalar mig själv massa saker. Ibland har jag rätt. Jag älskar att vara kär men har svårt att helt våga öppna mig. Jag väntar jämt och ständigt på ”the one” och känner mig rätt patetisk ibland men sån är jag. Jag börjar lätt gråta när det är lyckliga slut för att det inte är så för mig. Jag är offta förälskad och ”på G” som vi säger i Sverige.

 

jag blir ofta hyperfixerad vid olika saker så jag antar att jag har lite Aspergers i mig. Nej jag skojar bara.

 

Jag älskar Disney filmer och min favorit är nog Alice i underlandet, eller Pocahontas,eller lejonkungen,eller ronin hood, eller ja jag älskar nog alla Disney filmer.

 

Okej det här blev en lång och väldigt ärlig introduktion, men så fick det bli. Jag lyssnade på den här låten när jag skrev detta

 

puss


RSS 2.0